5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Lot of Happiness

Bij Lot of Happiness vinden ze dat ieder kind het recht heeft op eerlijke kansen. Lot of Hapiness is één van de loterijen van Fairshare NL en is onder toezicht van de kansspelautoriteit in Nederland. Op de website lotofhappiness.nl kunnen klanten een lot kopen met als doel om een prijs te winnen en daarbij ook het goede doel te steunen met een deel van de opbrengsten van de loterij. Er staan vele goede doelen in te zien op de website van Lot of Happiness waar deelnemers voor kunnen kiezen. Ook kunnen de uitslagen van de loterijen op de website worden bekeken. Bezoekers van de website kunnen contact opnemen met de helpdesk via telefoon en E-mail.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Lot of Happiness. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Ben jij van plan klant te worden van Lot of Happiness maar wil je toch eerst graag weten wat andere mensen vinden? Hier lees je onafhankelijke reviews over Lot of Happiness, bijvoorbeeld over dienstverlening, retouren, kortingscodes of klantenservice. Deze reviews zijn 100% onafhankelijk en handmatig gecontroleerd. Zo kun jij precies zien wat echte klanten vinden.

Veel reviews van andere partijen geven toch een vertekend beeld. Dit komt bijvoorbeeld omdat bedrijven betalen voor functionaliteiten of juist doordat partijen bedrijven willen aanmoedigen dit te gaan doen. Hierdoor kunnen reviews een onterecht positief of juist negatief beeld geven. Jij bent als klant natuurlijk alleen benieuwd naar echt ervaringen over Lot of Happiness. Wij bieden een 100% onafhankelijk platform voor deze beoordelingen. Hier kun je zowel een review schrijven over Lot of Happiness als deze lezen.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Lot of Happiness

Lot of Happiness

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.