5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Hoofdkussen.com

De Magic Pillow is een product van Hoofdkussen.com. Het hoofdkussen is volgens het bedrijf ontwikkeld om lang mee te gaan en een perfecte ondersteuning te bieden voor zowel buik-, rug- en zij-slapers. Het kussen is ontworpen om zich aan te passen aan de houding van degene die erop slaapt en zo op de juiste manier te ondersteunen. Dit komt mede door de bijzondere vulling van het kussen. Ook is de hoogte van het Magic Pillow zelf in te stellen zodat klanten het kussen op maat kunnen maken voor zichzelf. Het kussen gaat tien jaar mee. Het bedrijf Hoofdkussen.com is in Nederland gevestigd in Zwolle. Het bedrijf biedt op al haar producten de wettelijke garantieperiode aan en er geldt een herroepingsrecht van dertig dagen. Dit houdt in dat je dertig dagen zonder opgaaf van reden jouw Magic Pillow kunt retourneren. Wanneer klanten voor vijf uur ’s middags hun bestelling hebben afgerond in de webshop, kunnen zij de volgende werkdag hun bestelling thuis verwachten.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Hoofdkussen.com. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Lees op deze pagina beoordelingen over Hoofdkussen.com en help anderen door ook jouw ervaringen achter te laten. Een product gekocht bij Hoofdkussen.com? Deel dan jouw ervaring, in de vorm van een beoordeling. Door te vertellen hoe je bestelling is verlopen, van aankoop tot levering en eventuele garantie en klachten. zowel positieve als negatieve ervaringen zijn belangrijk om een betrouwbaar en compleet overzicht te krijgen.

Om te zorgen voor onafhankelijke en eerlijke reviews, worden alle geplaatste beoordelingen gecontroleerd en eventueel gemodereerd bij onwaarheden of schending van onze richtlijnen. Help mee om voor iedereen een zo goed mogelijke basis te creëren, door zoveel mogelijk ervaringen en feedback te delen kunnen er betere beslissingen worden genomen in het aankoopproces.

Lees onafhankelijke reviews van klanten over Hoofdkussen.com! Zie welke ervaringen zij hebben gehad met het assortiment, aankoop, service en de betrouwbaarheid van dit bedrijf.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Hoofdkussen.com

Magic Pillow

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.