Gemiddelde beoordeling:
10
10
0Reviews
Gemiddelde beoordeling:
10
10
0Reviews
Gemiddelde beoordeling:
10
10
0Reviews

Meenk

Meenk is een bedrijf dat al sinds jaar en dag karakteristieke drop en snoepgoed produceert die kenmerkend zijn binnen Nederland en waarvan bijna iedereen wel eens een stuk drop of snoep heeft gegeten. Het bedrijf heeft een aparte webshop gemaakt voor het weggeven van een pakketje drop aan iemand die je graag wilt feliciteren of juist een hart onder de riem wilt steken. Op die manier kun je een geschenkpakketje dat is samengesteld met Meenk drop cadeau doen aan iemand die dat verdiend heeft of het even nodig heeft. De mogelijkheden en verschillende pakketten staan duidelijk op de webshop, inclusief de bijbehorende kosten en levertijden.

Schrijf jij ook een review?

Lees op deze pagina beoordelingen over Meenk en help anderen door ook jouw ervaringen achter te laten. Een product gekocht bij Meenk? Deel dan jouw ervaring, in de vorm van een beoordeling. Door te vertellen hoe je bestelling is verlopen, van aankoop tot levering en eventuele garantie en klachten. zowel positieve als negatieve ervaringen zijn belangrijk om een betrouwbaar en compleet overzicht te krijgen.

Om te zorgen voor onafhankelijke en eerlijke reviews, worden alle geplaatste beoordelingen gecontroleerd en eventueel gemodereerd bij onwaarheden of schending van onze richtlijnen. Help mee om voor iedereen een zo goed mogelijke basis te creëren, door zoveel mogelijk ervaringen en feedback te delen kunnen er betere beslissingen worden genomen in het aankoopproces.

Lees onafhankelijke reviews van klanten over Meenk! Zie welke ervaringen zij hebben gehad met het assortiment, aankoop, service en de betrouwbaarheid van dit bedrijf.

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn HIER.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Lees reviews en bekijk Meenk

ju02y3mwlsz4o6ao

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.