5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Microsoft Store

De online Microsoft Store is het officiële digitale platform waar klanten een breed scala aan Microsoft-producten kunnen verkennen en kopen, waaronder software, hardware en accessoires. De winkel biedt een naadloze winkelervaring voor wie geïnteresseerd is in de nieuwste Microsoft-technologieën en -apparaten, zoals de Surface line-up, Xbox-consoles en -games, Office 365, Windows OS en diverse accessoires. De site biedt gedetailleerde productbeschrijvingen, technische specificaties, afbeeldingen, video’s en klantbeoordelingen om gebruikers te helpen weloverwogen aankoopbeslissingen te nemen. De winkel biedt ook een selectie producten en accessoires van derden die compatibel zijn met het aanbod van Microsoft of dit aanvullen. Hieronder vallen zaken als laptoptassen, koptelefoons, muizen, toetsenborden en diverse andere randapparatuur. Klanten kunnen een Microsoft-account aanmaken om hun aankopen te beheren, bestellingen te volgen en toegang te krijgen tot klantenondersteuning. De winkel biedt ook verschillende verzendmogelijkheden, afhankelijk van de voorkeuren en behoeften van de klant. Een van de unieke kenmerken van de online Microsoft Store is de integratie met het bredere ecosysteem van Microsoft. Klanten kunnen apps, games, films en andere digitale content voor hun apparaten vinden en kopen via de Microsoft Store-app, die beschikbaar is op de Windows- en Xbox-platforms. Dankzij deze integratie hebben gebruikers gemakkelijk toegang tot hun digitale content op meerdere apparaten en kunnen ze deze beheren.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Microsoft Store. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Bij het doen van een online bestelling zijn een aantal dingen van groot belang. Misschien wel het belangrijkste is de betrouwbaarheid van het bedrijf waar jij wilt gaan kopen. Kan ik Microsoft Store wel vertrouwen, houdt Microsoft Store zich aan de afspraken en zijn bijvoorbeeld de aanbiedingen of kortingscodes wel echt bij Microsoft Store? De beste manier om hierachter te komen is het lezen van de onafhankelijke reviews.

Voor het krijgen van een betrouwbaar beeld over Microsoft Store is het natuurlijk wel noodzakelijk dat de reviews echt zijn. De reviews die wij verzamelen worden daarom zowel automatisch als handmatig gecontroleerd. Vaak lees je online reviews die of te positief of te negatief zijn, omdat het platform een belang heeft bij het bedrijf. Wij zijn 100% onafhankelijk waardoor je bij ons leest wat echte klanten echt vinden van Microsoft Store. Ook als jij een echte ervaring hebt met Microsoft Store nodigen we je uit deze te delen met andere consumenten.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees de reviews en open de website van Microsoft Store

Als je hieronder op accepteren klikt, wordt automatisch de website van het bedrijf geopend en kun je op onze website authentieke beoordelingen lezen van echte klanten en bezoekers. Dit kan je helpen om een weloverwogen beslissing te nemen over een aankoop bij Microsoft Store.

Je kunt op onze website meer informatie vinden over hoe we de echtheid van beoordelingen garanderen. Ons privacybeleid en andere relevante informatie kun je ook direct hier vinden. Gebruik de onderstaande knoppen om de bedrijfswebsite te openen en de reviews te lezen, of om deze niet te openen en deze melding te sluiten.

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.