5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

MiniInTheBox.com

MiniInTheBox heeft voor iedereen gadgets in het assortiment zitten. De webshop heeft voor iedere klus en iedere gelegenheid verschillende gadgets beschikbaar voor lage prijzen. Hiermee is de groothandel in 2007 begonnen en door de jaren heen flink gegroeid. Regelmatig worden er nieuwe producten in het assortiment opgenomen, waardoor je iedere keer weer een nieuwe aankoop kunt gaan doen. Daarbij worden er regelmatig kortingen gegeven boven op de lage prijzen. Mini in the Box is speciaal ontworpen als webshop. Je kunt hier dus alleen online bestellingen plaatsen. Zodra de bestelling geplaatst en betaald is, zullen de gadgets naar jou verstuurd worden. Je kunt ze dan op iedere plek aan laten komen. Daarbij ben je ook verzekerd van garantie. Indien iets niet naar wens is, is er namelijk ook een retourbeleid te vinden op de website. Hierin lees je precies hoe alles geregeld moet worden en kun je geld terugkrijgen na verzending.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met MiniInTheBox.com. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Lees op deze pagina beoordelingen over MiniInTheBox.com en help anderen door ook jouw ervaringen achter te laten. Een product gekocht bij MiniInTheBox.com? Deel dan jouw ervaring, in de vorm van een beoordeling. Door te vertellen hoe je bestelling is verlopen, van aankoop tot levering en eventuele garantie en klachten. zowel positieve als negatieve ervaringen zijn belangrijk om een betrouwbaar en compleet overzicht te krijgen.

Om te zorgen voor onafhankelijke en eerlijke reviews, worden alle geplaatste beoordelingen gecontroleerd en eventueel gemodereerd bij onwaarheden of schending van onze richtlijnen. Help mee om voor iedereen een zo goed mogelijke basis te creëren, door zoveel mogelijk ervaringen en feedback te delen kunnen er betere beslissingen worden genomen in het aankoopproces.

Lees onafhankelijke reviews van klanten over MiniInTheBox.com! Zie welke ervaringen zij hebben gehad met het assortiment, aankoop, service en de betrouwbaarheid van dit bedrijf.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk MiniInTheBox.com

Mini in the Box

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.