5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Moopro.nl

Moopro is een online verkoper van artikelen die geinspireerd zijn op huis en tuin. In het assortiment kunnen de volgende productcategorieën worden gevonden: Kerstbomen, Verlichting, Klokken, Sport, Planten, Tuingereedschap, Compostbakken en producten voor dieren. Bestellingen worden gratis verzonden en snel geleverd. Wanneer er iets niet in orde is, dan zullen klanten een oplossing of een terugbetaling kunnen verwachten van de klantenservice. Dankzij het WebwinkelKeur keurmerk kunnen klanten zien of de winkel betrouwbaar is en wat mensen over Moopro schrijven in een review. Bekijk het assortiment voor huis en tuin artikelen in de webshop van Moopro.nl.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Moopro.nl. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Wat jij als consument of potentiële klant van Moopro.nl wil weten is of dit bedrijf betrouwbaar is, of ze hun beloftes kunnen waarmaken en of bijvoorbeeld kortingscodes echt werken. De beste manier om hierachter te komen zijn onafhankelijke reviews van mensen die al hebben ervaren hoe Moopro.nl presteert. Deze beoordelingen geven een zo compleet mogelijk beeld van de prestaties van dit bedrijf.

Reviews zijn alleen nuttig als jij zeker weet dat ze ook echt van daadwerkelijke klanten komen. Daarom worden de reviews stuk voor stuk handmatig gecheckt op echtheid, taalgebruik en enkele andere facetten. Op die manier kun jij een goed beeld opdoen van de betrouwbaarheid, snelheid en kortingen van een webshop of bedrijf zonder te hoeven vrezen voor neppe of betaalde reviews.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Moopro.nl

Moopro.nl

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.