5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(2 Reviews)

Alle reviews

  Aantal reviews: 2
 1. Beoordeling:

  10
  Briljant
  Zeer mooi en briljant gemaakt.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 2. Beoordeling:

  10
  Prachtig portret van mijn hond
  Ik heb een prachtig portret van mijn hond besteld als ridder, ik vind het echt superleuk bedacht dit en mijn bezoek reageert ook heel positief, het ziet er overigens uit als een écht schilderij, dat maakt het extra speciaal!
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

My Majestic Pet

My Majestic Pet is een website waar klanten terecht kunnen voor het vereeuwigen van hun huisdier in de vorm van een schilderij of portret waar het huisdier als ridder, koning, of persoon van adel wordt neergezet. Klanten kunnen bijvoorbeeld hun kat of hond laten afbeelden in een riddercostuum, dit gebeurt allemaal digitaal dus er is uitsluitend een mooie digitale foto nodig van het huisdier om het product te bestellen. Bestellingen kunnen eenvoudig en zelfstandig worden geplaatst via de website van My Majestic Pet, nadat de bestelling verwerkt is krijgt de klant eerst een voorbeeld te zien dat goedgekeurd dient te worden alvorens het de bestelling zal worden afgedrukt. Bestellingen worden binnen 1 week verzonden en bezorgd bij de klanten. Bezoekers die My Majestic Pet willen volgen kunnen dit doen op Facebook en op Instagram. Ook kan er contact worden opgenomen met de klantenservice via Email adres info@mymajesticpet.com, het contactformulier op de website en ook via telefoonnummer 852 800 119. Bekijk de website van My Majestic Pet voor het aanbod van mogelijkheden en ook voor actuele kortingen.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met My Majestic Pet. De beoordeling van 10/10 is gebaseerd op 2 gecontroleerde reviews met een gemiddelde van 5 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Reviews en beoordelingen van echte klanten van My Majestic Pet zijn ontzettend nuttig bij het beoordelen of dit bedrijf iets voor jou is. Onze reviews zijn van echte klanten en worden handmatig gecontroleerd, zo weet jij zeker dat zowel de goede als slechte beoordelingen een eerlijk beeld schetsen van My Majestic Pet. Is het bedrijf betrouwbaar, werken de kortingscodes en houden zij zich aan de verzendtijd?

Ook als je al ervaring hebt met het bedrijf horen we graag wat je ervan vond. Zo help jij andere klanten in de toekomst om voordat zij bestellen vast een beeld te geven wat ze kunnen verwachten. Echte reviews van echte klanten zijn onmisbaar in het uitvinden of bedrijven doen wat ze zeggen en of je veilig en betrouwbaar kunt bestellen.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees de reviews en open de website van My Majestic Pet

Als je hieronder op accepteren klikt, wordt automatisch de website van het bedrijf geopend en kun je op onze website authentieke beoordelingen lezen van echte klanten en bezoekers. Dit kan je helpen om een weloverwogen beslissing te nemen over een aankoop bij My Majestic Pet.

Je kunt op onze website meer informatie vinden over hoe we de echtheid van beoordelingen garanderen. Ons privacybeleid en andere relevante informatie kun je ook direct hier vinden. Gebruik de onderstaande knoppen om de bedrijfswebsite te openen en de reviews te lezen, of om deze niet te openen en deze melding te sluiten.

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.