5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(2 Reviews)

Alle reviews

  Aantal reviews: 2
 1. Beoordeling:

  10
  Schitterend product
  Schitterende gentle voelende gloves.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 2. Beoordeling:

  10
  Super handschoenen
  Super handschoenen van opmerkelijk hoge kwaliteit. Ik heb de auto handschoenen aangeschaft en ben er bijzonder blij mee.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Napo Gloves

Napo Gloves is een luxe lederen handschoenmakerij die in 2014 werd opgericht. Het bedrijf is gevestigd in Polen en maakt zowel handschoenen voor mannen als voor vrouwen. Het bedrijf heeft in de loop der jaren wereldwijd meer dan 10.000 handschoenen verkocht en heeft zelfs in modetijdschriften als Glamour en Elle gestaan.De handschoenen zijn gemaakt van zacht schapenleer met een binnenvoering van katoen en polyester. Deze handschoenen hebben een glanzende afwerking en een zachte binnenkant. Het hoogwaardige materiaal is gemakkelijker te onderhouden en degradeert niet snel bij blootstelling aan de elementen. Bovendien zijn de handschoenen geschikt voor touchscreen. U hoeft ze dus niet uit te trekken als u de volgende keer uw telefoon wilt gebruiken. U zult ook merken dat de handschoenen zeer minimalistisch zijn. Ze zijn verstoken van mooie ontwerpen, prints en materialen. De prijzen van de handschoenen variëren naargelang de stijl, waarbij de basishandschoenen beginnen bij ongeveer £35. Hoewel ze niet goedkoop zijn, maken de keuze van de materialen en het vakmanschap die in de creatie van elk paar gaan, de prijs de moeite waard. Napogloves biedt regelmatig verkoopevenementen waar u kwaliteitshandschoenen tegen gereduceerde prijzen kunt krijgen. Kijk op hun website voor meer informatie.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Napo Gloves. De beoordeling van 10/10 is gebaseerd op 2 gecontroleerde reviews met een gemiddelde van 5 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Bestelling gedaan bij Napo Gloves of wil je een bestelling gaan plaatsen? Laat een review achter of lees de ervaringen van anderen die jou voorgingen. Op deze pagina vind je de beoordelingen van klanten die bij Napo Gloves al eens een bestelling gedaan hebben. Er wordt zoveel mogelijke gecontroleerd op echtheid van de reviews en proberen daarmee een betrouwbaar beeld van Napo Gloves te schetsen.

Door feedback en ervaringen met elkaar te delen kunnen we in de toekomst steeds betere en gerichtere keuzes maken wat betreft online winkelen. Help anderen door jouw beoordeling te geven over Napo Gloves, zowel positieve als negatieve ervaringen zijn belangrijk om een compleet overzicht te krijgen. Deel jouw ervaring door te vertellen over jouw bestelling, van aankoop tot levering en eventuele klachten of garantie. Met duidelijke informatie en een onafhankelijke blik kan ook jouw beoordeling over je aankoop van waarde zijn in het beslissingsproces van een ander.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees de reviews en open de website van Napo Gloves

Als je hieronder op accepteren klikt, wordt automatisch de website van het bedrijf geopend en kun je op onze website authentieke beoordelingen lezen van echte klanten en bezoekers. Dit kan je helpen om een weloverwogen beslissing te nemen over een aankoop bij Napo Gloves.

Je kunt op onze website meer informatie vinden over hoe we de echtheid van beoordelingen garanderen. Ons privacybeleid en andere relevante informatie kun je ook direct hier vinden. Gebruik de onderstaande knoppen om de bedrijfswebsite te openen en de reviews te lezen, of om deze niet te openen en deze melding te sluiten.

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.