5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Ochama

Ochama is een online winkelplatform gevestigd in Nederland. Het biedt een breed scala aan producten in categorieën zoals verse en wereldwijde voeding, wonen en leven, persoonlijke verzorging en elektronica, goed voor meer dan 10.000 beschikbare artikelen. Ochama maakt gebruik van een geautomatiseerd magazijnsysteem, gecombineerd met verschillende bezorg- en afhaalopties, om een naadloze en kosteneffectieve klantervaring te bieden. Partnerschappen zijn beschikbaar, waardoor bedrijven deel kunnen uitmaken van Ochama’s uitgebreide netwerk van afhaalpunten, waardoor de toegankelijkheid van haar diensten in verschillende regio’s, waaronder België en Duitsland, verder toeneemt. Ochama’s bedrijfsmodel benadrukt flexibiliteit, variëteit en gemak in haar dienstverlening.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Ochama. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Lees ervaringen en beoordelingen van Ochama en krijg hulp bij het maken van jouw keuze. Mensen die een aankoop hebben gedaan laten hun mening en ervaringen achter in een review, met deze informatie helpen ze anderen in hun aankoopproces. Heb je ook iets gekocht bij Ochama laat dan een beoordeling achter zodat het geschetste beeld zo betrouwbaar en compleet mogelijk wordt. Deel jouw ervaring door te vertellen over jouw bestelling, van aankoop tot levering en eventuele afhandeling van klachten of garantie.

Om te zorgen voor onafhankelijke en eerlijke reviews, worden alle geplaatste beoordelingen gecontroleerd en eventueel gemodereerd bij onwaarheden of andere onvolkomenheden. Een review helpt bij het al dan niet te kiezen voor een bepaalde webshop, zowel positieve als negatieve ervaringen zijn belangrijk om een compleet overzicht te krijgen. Hoe meer beoordelingen verzameld kunnen worden, des te eenvoudiger kunnen de keuzes worden gemaakt.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Ochama

Ochama

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.