5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

OhDeer Clothing

Oh Deer Clothing biedt duurzame kleding aan aan mannen, vrouwen, kinderen en baby’s van alle leeftijden. Zelfs voor een hond is het mogelijk om een passend kledingstuk aan te schaffen met de naam van het bedrijf erop. Je kunt er allerlei soorten kleding kopen, zoals broeken, T-shirts, truien en jurken in verschillende maten. De kleding wordt in Portugal geproduceerd en is gemaakt van 100 procent biologisch katoen. Dit materiaal is overigens ook GOTS-gecertificeerd, wat een internationaal label is voor biologisch textiel sinds 2002. Doordat de kleding van Oh Deer Clothing voorzien is van dit label wordt een milieuvriendelijke, sociaal verantwoordelijke productie gegarandeerd aan klanten. Ook voldoet de kleding zo aan een aantal kwaliteitseisen.Na de productie van de kleding wordt het bedrukt door een meesterdrukker uit Elst in Gelderland. Hiervoor wordt alleen water-gedragen inkt gebruikt. Overigens zijn ook veel kledingstukken van Oh Deer Clothing gemaakt van gerecyclede materialen. Oh Deer Clothing richt zich vooral op het produceren van kleding wat lang mooi blijft en goed in de buitenlucht gedragen kan worden. Hier verwijst de naam “Oh Deer” ook naar, wat “hert” in het Engels betekent. Als je vragen hebt, kun je telefonisch terecht, waarnaast je ook online een vraag kunt stellen.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met OhDeer Clothing. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Bestelling gedaan bij OhDeer Clothing of wil je een bestelling gaan plaatsen? Laat een review achter of lees de ervaringen van anderen die jou voorgingen. Op deze pagina vind je de beoordelingen van klanten die bij OhDeer Clothing al eens een bestelling gedaan hebben. Er wordt zoveel mogelijke gecontroleerd op echtheid van de reviews en proberen daarmee een betrouwbaar beeld van OhDeer Clothing te schetsen.

Door feedback en ervaringen met elkaar te delen kunnen we in de toekomst steeds betere en gerichtere keuzes maken wat betreft online winkelen. Help anderen door jouw beoordeling te geven over OhDeer Clothing, zowel positieve als negatieve ervaringen zijn belangrijk om een compleet overzicht te krijgen. Deel jouw ervaring door te vertellen over jouw bestelling, van aankoop tot levering en eventuele klachten of garantie. Met duidelijke informatie en een onafhankelijke blik kan ook jouw beoordeling over je aankoop van waarde zijn in het beslissingsproces van een ander.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk OhDeer Clothing

OhDeer Clothing

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.