5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Olivia & Kate

Olivia & Kate is een bedrijf die zich gespecialiseerd heeft in fashion. Het gaat hierbij om een groot aantal kledingstukken en accessoires, waarmee jij een geheel nieuwe uitstraling kunt krijgen. De kledingstukken komen in meerdere kleuren, lengtes en varianten. Het bedrijf zorgt er daarbij voor dat er altijd een goede prijs-kwaliteitverhouding is geboden. De webshop biedt daarbij meerdere betaalmethoden aan om jouw bestelling mee te plaatsen. Bestellingen die voor 23.30 uur worden geplaatst, kunnen dezelfde dag nog verzonden worden. Bestellingen boven de 70 euro zijn tevens voorzien van gratis verzending.De klantenservice van Olivia & Kate bestaat in eerste instantie uit de veelgestelde vragen. Hier kun je een groot aantal antwoorden terugvinden. Indien je jouw antwoorden niet kunt vinden, kun je contact opnemen. Ook is het bedrijf op sociale media te vinden, waar je jouw bericht achter kunt laten. Als je producten wilt retourneren kun je dit gratis doen in de fysieke winkel in Haarlem. Hiervoor moet je jouw retour aanmelden door een e-mail te sturen met de gegevens van de producten. Je krijgt jouw geld dan binnen 14 dagen op jouw rekeningnummer teruggestort.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Olivia & Kate. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Bij het doen van een online bestelling zijn een aantal dingen van groot belang. Misschien wel het belangrijkste is de betrouwbaarheid van het bedrijf waar jij wilt gaan kopen. Kan ik Olivia & Kate wel vertrouwen, houdt Olivia & Kate zich aan de afspraken en zijn bijvoorbeeld de aanbiedingen of kortingscodes wel echt bij Olivia & Kate? De beste manier om hierachter te komen is het lezen van de onafhankelijke reviews.

Voor het krijgen van een betrouwbaar beeld over Olivia & Kate is het natuurlijk wel noodzakelijk dat de reviews echt zijn. De reviews die wij verzamelen worden daarom zowel automatisch als handmatig gecontroleerd. Vaak lees je online reviews die of te positief of te negatief zijn, omdat het platform een belang heeft bij het bedrijf. Wij zijn 100% onafhankelijk waardoor je bij ons leest wat echte klanten echt vinden van Olivia & Kate. Ook als jij een echte ervaring hebt met Olivia & Kate nodigen we je uit deze te delen met andere consumenten.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees de reviews en open de website van Olivia & Kate

Als je hieronder op accepteren klikt, wordt automatisch de website van het bedrijf geopend en kun je op onze website authentieke beoordelingen lezen van echte klanten en bezoekers. Dit kan je helpen om een weloverwogen beslissing te nemen over een aankoop bij Olivia & Kate.

Je kunt op onze website meer informatie vinden over hoe we de echtheid van beoordelingen garanderen. Ons privacybeleid en andere relevante informatie kun je ook direct hier vinden. Gebruik de onderstaande knoppen om de bedrijfswebsite te openen en de reviews te lezen, of om deze niet te openen en deze melding te sluiten.

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.