4.5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 9/10
(2 Reviews)

Alle reviews

  Aantal reviews: 2
 1. Beoordeling:

  8
  Goed concept
  Onsmagazijn.nl is een mooie aanvulling op de online commercie
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 2. Beoordeling:

  10
  Steun de winkel
  Ik steun graag de lokale ondernemer maar kan niet altijd het huis meer uit, dit concept is een vondst, ik ben blij met jullie
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

OnsMagazijn.nl

OnsMagazijn.nl is een bedrijf dat gespecialiseerd is in kantoorartikelen en boeken. Deze webshop Onsmagazijn.nl heeft namelijk verschillende boeken van nieuwe en oudere collecties in het assortiment en je zit nooit zonder inkt als je hier een bestelling plaatst. Alles kan online aangeschaft worden en geleverd worden op een dag dat het jou het beste uitkomt. De betalingen kunnen eenvoudig via verschillende bekende betaalmethoden uitgevoerd worden. Zo wordt het mensen eenvoudiger gemaakt om werkzaamheden uit te voeren.
Onsmagazijn.nl is geen op zichzelf staande webshop. In plaats daarvan koop je namelijk producten van lokale winkeliers. Zo zal de vertrouwde winkelstraat niet verdwijnen, terwijl je niet meer de deur uit hoeft als je onverhoopt iets mist. Lokale ondernemers kunnen dus de omzet verwachten, terwijl jij van alle gemakken voorzien bent. Je bent hierdoor ook verzekerd van de kwaliteit die je gewend bent wanneer je in een winkelstraat jouw aankopen doet. Alles staat hiervoor overzichtelijk op de website.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met OnsMagazijn.nl. De beoordeling van 9/10 is gebaseerd op 2 gecontroleerde reviews met een gemiddelde van 4.5 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Wil je jouw ervaringen met bestellen bij OnsMagazijn.nl met ons delen of wil je graag eerst de beoordelingen van andere klanten lezen voordat je beslist iets te gaan kopen? Lees hier onafhankelijke reviews van echte klanten en bepaal aan de hand daarvan of je OnsMagazijn.nl een betrouwbare winkel vindt. Ook iets gekocht bij OnsMagazijn.nl deel dan jouw ervaring, in een review, door te vertellen hoe je bestelling is verlopen, van aankoop tot levering en eventuele garantie. Help anderen een goede keuze te maken door zowel jouw negatieve als positieve ervaringen te delen. Hoe meer beoordelingen verzameld kunnen worden hoe beter en completer we een beeld van OnsMagazijn.nl kunnen vormen. Met dat beeld kunnen we anderen helpen om een juiste keuze te maken.

Beoordelingen en reviews worden gescreend en valse beoordelingen worden zoveel mogelijk verwijderd. We hechten veel waarde aan onafhankelijke en oprechte ervaringen zodat iedereen een eerlijk en betrouwbaar beeld kan vormen. Heb je na het lezen van deze reviews een keuze kunnen maken en een bestelling gedaan bij OnsMagazijn.nl laat je mening dan achter en help anderen ook in het maken van hun keuze.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk OnsMagazijn.nl

Ons Magazijn

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.