1/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 2/10
(1 Review)

Alle reviews

  Aantal reviews: 1
 1. Beoordeling:

  2
  Beloven maar niet uitvoeren
  On their site they promise a 15% discount voucher if you subscribe to their newsletter.
  When you don’t receive it they tell you it can take up to 24 hours.
  We are now 4 or 5 days later and I have had 3 or 4 ‘chats’ with them, still no voucher.
  Needless to say I can prove this since all was done in writing.
  SO, WATCH OUT!
  1

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Parfumdreams

Parfumdreams is een webshop die het voor de klanten zo makkelijk en laagdrempelig mogelijk wil maken om merkparfums te bestellen. Dit kunnen zij doen door het laag houden van prijzen, het snel uit te leveren en het laag houden van de verzendkosten. Daarnaast wil het bedrijf klanten verleiden tot een aankoop doordat ze gratis het artikel als cadeautje kunnen laten inpakken. Ook krijg je een gratis proefmonstertje bij iedere bestelling, hoe groter de order hoe meer je er ontvangt. Het assortiment bestaat inmiddels uit duizenden geuren van honderden verschillende aanbieders. Hierdoor kan er groot worden ingekocht en wordt het prijsvoordeel doorgerekend aan de klanten. De webshop is door het succes inmiddels in meer dan tien landen actief. Hierdoor kan ook het assortiment continu worden uitgebreid met andere producten zoals drogisterijwaren, verzorgingsartikelen en gezondheidsproducten. Er is een aparte categorie voor cadeaus zodat je snel een geschenk kunt vinden binnen je budget dat past bij de ontvanger. Daarnaast zijn er vele kortingen en kortingscodes actief bij Parfumdreams.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Parfumdreams. De gemiddelde beoordeling van 2/10 is gebaseerd op 1 gecontroleerde review met 1 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Lees alle reviews en beoordelingen over Parfumdreams om erachter te komen of dit bedrijf aan jouw wensen voldoet. Interessant kan bijvoorbeeld zijn of je garantie hebt en wat je rechten zijn. Veel bedrijven geven vaak kortingen of kortingscodes, anderen niet. Ook kunnen de reviews een goed beeld geven over de betrouwbaarheid van Parfumdreams.

Ben je al op de hoogte van de dienstverlening van dit bedrijf dan nodigen we je uit een beoordeling hierover achter te laten. Hiermee help je anderen om een goed beeld te krijgen over de service, prijzen, kortingen en leveringen. Zowel positieve als negatieve reviews dragen bij aan een complete indruk van een bedrijf. Alle reviews worden gecontroleerd op echtheid en op taalgebruik.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Parfumdreams

Parfumdreams

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.