5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Passione Toscana

Passione Toscana is een online winkel die in 2019 is opgericht door twee personen met een passie voor Toscaanse producten. Het doel is om kwaliteitsproducten van Toscane voor iedereen beschikbaar te maken, dit wordt dan ook gedaan door deze producten aan te bieden op de website Passionetoscana.com. Het assortiment omvat onder andere delicatessen, wijnen en bieren, pasta’s, olijfolie, koek en samengestelde pakketten en cadeaus. De oprichters hebben de doelstelling om de winkel te blijven uitbreiden en het assortiment wereldwijd aan te gaan bieden. Klanten kunnen zich inschrijven voor de nieuwsbrief van Passione Toscane waarmee een korting op de eerste bestelling kan worden verkregen. Naast consumenten kunnen ook wederverkopers en horeca eigenaren terecht bij Passione Toscana. Bekijk de website voor het huidige aanbod van Toscaanse producten.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Passione Toscana. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Reviews en beoordelingen van echte klanten van Passione Toscana zijn ontzettend nuttig bij het beoordelen of dit bedrijf iets voor jou is. Onze reviews zijn van echte klanten en worden handmatig gecontroleerd, zo weet jij zeker dat zowel de goede als slechte beoordelingen een eerlijk beeld schetsen van Passione Toscana. Is het bedrijf betrouwbaar, werken de kortingscodes en houden zij zich aan de verzendtijd?

Ook als je al ervaring hebt met het bedrijf horen we graag wat je ervan vond. Zo help jij andere klanten in de toekomst om voordat zij bestellen vast een beeld te geven wat ze kunnen verwachten. Echte reviews van echte klanten zijn onmisbaar in het uitvinden of bedrijven doen wat ze zeggen en of je veilig en betrouwbaar kunt bestellen.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees de reviews en open de website van Passione Toscana

Als je hieronder op accepteren klikt, wordt automatisch de website van het bedrijf geopend en kun je op onze website authentieke beoordelingen lezen van echte klanten en bezoekers. Dit kan je helpen om een weloverwogen beslissing te nemen over een aankoop bij Passione Toscana.

Je kunt op onze website meer informatie vinden over hoe we de echtheid van beoordelingen garanderen. Ons privacybeleid en andere relevante informatie kun je ook direct hier vinden. Gebruik de onderstaande knoppen om de bedrijfswebsite te openen en de reviews te lezen, of om deze niet te openen en deze melding te sluiten.

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.