5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Pet Portraits

Pet Portraits is een gespecialiseerde kunstservice die geliefde huisdieren omtovert tot artistieke meesterwerken. Met een focus op honden en katten, bieden ze een verscheidenheid aan stijlen, waaronder cartoon, aquarel en impressionistisch om aan een breed scala van artistieke voorkeuren te voldoen. Hun unieke service strekt zich uit tot de creatie van gedenkportretten, die een hartverwarmende manier bieden om geliefde huisdieren te herdenken. Het bedrijf onderscheidt zich door zijn toewijding aan dierenwelzijn, waarbij elke aankoop maaltijden oplevert voor geredde honden, wat hun toewijding aan het teruggeven aan de dierengemeenschap onderstreept. Pet Portraits heeft al een aanzienlijke impact gehad en meer dan 10.500 maaltijden verstrekt aan geredde honden. De service begint met klanten die foto’s van hun huisdieren uploaden, die vervolgens door bekwame digitale kunstenaars worden omgezet in hoogwaardige dierenportretten. Klanten ontvangen binnen 5 werkdagen een digitale preview, zodat ze tevreden zijn en eindeloos kunnen reviseren. Het eindproduct is verkrijgbaar in verschillende formaten, waaronder afdrukken op canvas, kussens, wenskaarten en mokken, waardoor het een veelzijdige optie is voor dierenliefhebbers.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Pet Portraits. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

De beoordelingen over een bedrijf van andere klanten geven het beste beeld voor jou als potentiële klant. Het is belangrijk dat reviews echt onafhankelijk zijn, zoals bij Real Reviews het geval is. Alleen zo kun je echt zeker weten dat de informatie die jij leest betrouwbaar en echt is. Zo kun je bepalen of Pet Portraits is wat jij zoekt voor jouw aankoop.

Soms kan het lastig zijn door de bomen het bos te zien en weet je niet meer of bijvoorbeeld een bedrijf met een mooie kortingscode ook betrouwbaar is en de juiste service en garantie biedt. Lees daarom altijd eerst de reviews van andere voor een compleet en helder beeld van een bedrijf, voordat je iets besteld of een aankoop doet. Zo wordt goedkoop geen duurkoop en kan je snel genieten van je aankoop.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees de reviews en open de website van Pet Portraits

Als je hieronder op accepteren klikt, wordt automatisch de website van het bedrijf geopend en kun je op onze website authentieke beoordelingen lezen van echte klanten en bezoekers. Dit kan je helpen om een weloverwogen beslissing te nemen over een aankoop bij Pet Portraits.

Je kunt op onze website meer informatie vinden over hoe we de echtheid van beoordelingen garanderen. Ons privacybeleid en andere relevante informatie kun je ook direct hier vinden. Gebruik de onderstaande knoppen om de bedrijfswebsite te openen en de reviews te lezen, of om deze niet te openen en deze melding te sluiten.

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.