5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Petgood

Petgood is een Zweeds bedrijf dat katten- en hondenvoer produceert op basis van insecteneiwitten. Opgericht in 2018 en gevestigd in Stockholm, is de missie van het bedrijf om gezonde en duurzame alternatieven voor diervoeding te bieden. Het dierenvoer van Petgood wordt gemaakt met zwarte soldaatvlieglarven, een eiwitbron die voedzaam, milieuvriendelijk en ethisch verantwoord is. De insecten worden gekweekt in een gecontroleerde omgeving en gevoed met organisch afval, waardoor het een duurzamer en ethischer alternatief is voor traditioneel dierenvoer op basis van vlees. Het katten- en hondenvoer van het bedrijf is samengesteld om te voldoen aan de voedingsbehoeften van huisdieren, met een reeks opties voor verschillende levensfasen en dieetvoorkeuren. Het voer is vrij van granen, gluten en andere veel voorkomende allergenen, waardoor het geschikt is voor huisdieren met voedselovergevoeligheden. Petgood petfood wordt verpakt in milieuvriendelijke en biologisch afbreekbare verpakkingen, met de nadruk op het verminderen van de ecologische voetafdruk van het bedrijf.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Petgood. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Wil je jouw ervaringen met bestellen bij Petgood met ons delen of wil je graag eerst de beoordelingen van andere klanten lezen voordat je beslist iets te gaan kopen? Lees hier onafhankelijke reviews van echte klanten en bepaal aan de hand daarvan of je Petgood een betrouwbare winkel vindt. Ook iets gekocht bij Petgood deel dan jouw ervaring, in een review, door te vertellen hoe je bestelling is verlopen, van aankoop tot levering en eventuele garantie. Help anderen een goede keuze te maken door zowel jouw negatieve als positieve ervaringen te delen. Hoe meer beoordelingen verzameld kunnen worden hoe beter en completer we een beeld van Petgood kunnen vormen. Met dat beeld kunnen we anderen helpen om een juiste keuze te maken.

Beoordelingen en reviews worden gescreend en valse beoordelingen worden zoveel mogelijk verwijderd. We hechten veel waarde aan onafhankelijke en oprechte ervaringen zodat iedereen een eerlijk en betrouwbaar beeld kan vormen. Heb je na het lezen van deze reviews een keuze kunnen maken en een bestelling gedaan bij Petgood laat je mening dan achter en help anderen ook in het maken van hun keuze.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Petgood

Petgood

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.