4.8/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 9.6/10
(5 Reviews)

Alle reviews

  Aantal reviews: 5
 1. Beoordeling:

  10
  Goede magnesium
  Goed magnesium, niet te duur en snel in huis.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 2. Beoordeling:

  10
  Super bedrijf
  Geweldig bedrijf voor snelle levering en kwaliteitsproducten.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 3. Beoordeling:

  10
  Beste bedrijf voor je paard
  Geweldige producten voor je paard. Goede standaard artikelen en je krijgt ook vaak een probeer monstertje. Ook beslist niet te duur.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 4. Beoordeling:

  8
  Netjes, wel 3 dagen te laat
  Goede service en product wat ik wilde. Jammer het wat te laat kwam maar wel tevreden over de algehele ervaring.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 5. Beoordeling:

  10
  Zeer kundig
  Bijzonder kundig bedrijf met hoogwaardige producten voor mijn paarden en levert deze netjes en op de afgesproken tijd af.
  2

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

PharmaHorse

Pharmahorse is een webwinkel in voedingssupplementen voor paarden en werd opgericht in 2009. Inmiddels worden er ook voedingssupplementen aangeboden voor Honden en Katten. Alle voedingssupplementen worden gemaakt met human grade grondstoffen, daarom is er gekozen om deze grondstoffen ook los aan te bieden voor menselijk gebruik. De categorieën waarin artikelen worden aangeboden zijn als volgt: Paarden, Honden, Katten, Kruiden en Humaan. Pharmahorse heeft een webshop keurmerk van keurmerk.info.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met PharmaHorse. De beoordeling van 9.6/10 is gebaseerd op 5 gecontroleerde reviews met een gemiddelde van 4.8 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Lees ervaringen en beoordelingen van PharmaHorse en krijg hulp bij het maken van jouw keuze. Mensen die een aankoop hebben gedaan laten hun mening en ervaringen achter in een review, met deze informatie helpen ze anderen in hun aankoopproces. Heb je ook iets gekocht bij PharmaHorse laat dan een beoordeling achter zodat het geschetste beeld zo betrouwbaar en compleet mogelijk wordt. Deel jouw ervaring door te vertellen over jouw bestelling, van aankoop tot levering en eventuele afhandeling van klachten of garantie.

Om te zorgen voor onafhankelijke en eerlijke reviews, worden alle geplaatste beoordelingen gecontroleerd en eventueel gemodereerd bij onwaarheden of andere onvolkomenheden. Een review helpt bij het al dan niet te kiezen voor een bepaalde webshop, zowel positieve als negatieve ervaringen zijn belangrijk om een compleet overzicht te krijgen. Hoe meer beoordelingen verzameld kunnen worden, des te eenvoudiger kunnen de keuzes worden gemaakt.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees de reviews en open de website van PharmaHorse

Als je hieronder op accepteren klikt, wordt automatisch de website van het bedrijf geopend en kun je op onze website authentieke beoordelingen lezen van echte klanten en bezoekers. Dit kan je helpen om een weloverwogen beslissing te nemen over een aankoop bij PharmaHorse.

Je kunt op onze website meer informatie vinden over hoe we de echtheid van beoordelingen garanderen. Ons privacybeleid en andere relevante informatie kun je ook direct hier vinden. Gebruik de onderstaande knoppen om de bedrijfswebsite te openen en de reviews te lezen, of om deze niet te openen en deze melding te sluiten.

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.