5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(3 Reviews)

Alle reviews

  Aantal reviews: 3
 1. Beoordeling:

  10
  Geweldige geboortekaartjes
  Ik kwam bij Printsy.nl terecht voor geboortekaartjes en heb ze uiteindelijk ook hier besteld, mede door de reviews. Absoluut geen spijt van, ze gaan met trots de deur uit morgen, bedankt!
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 2. Beoordeling:

  10
  Leuke kaarten
  Erg leuk om je eigen kaarten te ontwerpen. Het eindresultaat is mooi geworden en de kwaliteit van de kaarten is ook heel mooi.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 3. Beoordeling:

  10
  Mooie kaarten en goede service
  Met de code proefdruk heb ik eerst een proef kaart besteld, omdat die zo mooi was hebben we daarna ook de uiteindelijke bestelling bij Printsy laten uitvoeren, we zijn 100% tevreden met het resultaat.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Printsy

Op de website van Printsy kunnen klanten terecht voor het bestellen van diverse gelegenheidskaarten en uitnodigingen. Er kunnen bijvoorbeeld kaarten worden ontworpen en besteld zoals: geboortekaartjes, trouwkaarten, uitnodigingen, verhuiskaarten of rouwkaarten. Alle kaarten beginnen met een basisontwerp dat door de klant te personaliseren is waarna deze kan worden besteld via de website van Printsy. Bij Printsy is het ook mogelijk om een proefdruk te ontvangen zodat het resultaat van te voren kan worden gezien alvorens een grote bestelling te plaatsen. De verkoper van kaarten en uitnodigingen is aangesloten bij het Webshop Keurmerk om een fijne klantervaring te kunnen waarborgen. Contact met Printsy kan door een bezoek te plegen aan de fysieke winkel, of via telefoon of email. Beoordelingen van klanten worden bij Feedback Company verzameld, daar scoort de website in 2022 gemiddeld een 9 uit 10.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Printsy. De beoordeling van 10/10 is gebaseerd op 3 gecontroleerde reviews met een gemiddelde van 5 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Lees ervaringen en beoordelingen van Printsy en krijg hulp bij het maken van jouw keuze. Mensen die een aankoop hebben gedaan laten hun mening en ervaringen achter in een review, met deze informatie helpen ze anderen in hun aankoopproces. Heb je ook iets gekocht bij Printsy laat dan een beoordeling achter zodat het geschetste beeld zo betrouwbaar en compleet mogelijk wordt. Deel jouw ervaring door te vertellen over jouw bestelling, van aankoop tot levering en eventuele afhandeling van klachten of garantie.

Om te zorgen voor onafhankelijke en eerlijke reviews, worden alle geplaatste beoordelingen gecontroleerd en eventueel gemodereerd bij onwaarheden of andere onvolkomenheden. Een review helpt bij het al dan niet te kiezen voor een bepaalde webshop, zowel positieve als negatieve ervaringen zijn belangrijk om een compleet overzicht te krijgen. Hoe meer beoordelingen verzameld kunnen worden, des te eenvoudiger kunnen de keuzes worden gemaakt.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Printsy

Printsy

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.