1.3/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 2.6/10
(25 Reviews)

Alle reviews

  Aantal reviews: 25
 1. Beoordeling:

  2
  tafel
  beste

  heb zelf nu een voorstel gedaan om bij te betalen want anders wordt er toch niet gereageerd
  ik zou u aanraden om hier nooit iets bij te bestellen, goederen komen beschadigd aan en hebben geen retour beleid waardoor jij zelf deze kosten moet dragen en kost bijna altijd 30 à 40% van de aankoopwaarde, dus hopeloos
  je kan deze mensen ook niet bellen en er wordt niet gereageerd. dus tafel voor de vuilbak
  indien ik nu niets verder hoor ga ik verder met advocaat van Testaankoop waar ik lid bij ben

  1

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 2. Beoordeling:

  2
  Belachelijk en onbereikbaar
  Belachelijk bedrijf, laten je betalen voor verzendkosten terwijl er een fout gemaakt is door ze, daarna geannuleerd hebt en talloze pogingen contact op te nemen. En als je contact hebt dan is dat ene onvriendelijke Thor. Zelfs de nazorg en belofte om contact op te nemen wordt niet gedaan. Belachelijk bedrijf, nooit bij bestellen.

  Een fatsoenlijk klantenservice systeem, met een telefoonnummer. Nu kun je ze niet bereiken, alleen via een mail adres waar ik via via achter ben gekomen, niet via de site. Die werkt alleen met een nummer één daarvoor moet je iets besteld hebben…. wat ik dus niet had gedaan. Be-la-che-lijk

  1

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 3. Beoordeling:

  2
  Slecht
  Tafel manicure toegekomen helft mankeert dus geen tafel was voor mijn dochter wat ik erg vindt dat je zelf een kind bedriegt geen contact niks 250 euro betaald voor de vuilbak bedankt bestel hier nooit op mensen puur bedrog en miserie
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 4. Beoordeling:

  2
  Waardeloos
  Waardeloos, stoel voor mijn moeder van 90 jaar besteld.
  De stoel is nog steeds niet geleverd? Toen ik de stoel bestelde werd er aangegeven dat deze de 27e bezorgd zou worden.
  Dat is niet gebeurd. Volgens via het systeem aangeven dat de stoel niet aangekomen was. Waarop ik een mail met tracking link ontvangen heb waarop aangegeven werd dat de stoel de 29e geleverd worden. Kon pas na 5 dagen weer de link aanklikken.

  Het is nu 2 januari 2024. Probeer weer via het systeem aan te geven dat de stoel er nog niet is. Kan dus niet opnieuw omdat ik het al een keer gedaan heb. Nu zijn ze helemaal niet meer te bereiken.
  De stoel is nog steeds niet geleverd. Maar wel betaald. Gaarne aangeven wanneer deze wel geleverd gaat worden.
  Ik help u eraan herinneren dat u zich niet aan de afspraak houdt die gevolgen kunnen hebben.
  Bestelling: 723155734

  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 5. Beoordeling:

  2
  onbereikbaar bedrijf, geen enkel contact mogelijk
  Bij dit bedrijf kan jij enkel bestellen nadat jij betaald hebt en daarna verloopt alles automatisch. Er is geen contact mogelijk, geen linken, geen telefoons, geen chats, geen mails. Gewoon zwart gat waar jouw geld in verdwijnt en jij mag hopen dat jij er iets voor terug krijgt buiten automatische gegenereerde OPT-codes. Het lijkt een beetje op een gokspel: als jij geluk hebt, heb jij misschien een goedkopere product, maar begin maar niet te klagen over de levering, staat van product of terugzendingen want het komt niet goed. Wil jij lotterij spelen, doen. Sta jij op jouw strepen als klant, dan koop jij nooit bij ProduceShop.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 6. Beoordeling:

  4
  hoe krijg ik contact?
  Ik heb nog geen 2 jaar geleden een relax/schommel/draaistoel gekocht. ben er erg blij mee, maar nu werkt de handel waarmee je het voeteneind omhoogklapt niet meer. Heeft u een beschrijving ….hoe verhelp ik dit probleem?…ik weet niet hoe ik bij de waarschijnlijk veer moet komen.

  hopelijk leest u de reviews. ik kan geen wijs uit uw website.

  0

  1

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 7. Beoordeling:

  2
  Bank niet ontvangen
  Ik heb al 3 weeke gelden een bank gekocht niks binnen zo veel mails gestuurd ma ze kome met antwoorden dat ze niks aan levering kunnen doen maar proberen achter aan te gaan nog steeds staat het bankstel in Italië jammer geen goede bedrijf
  0

  1

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
  1. Let op als je het bankstel ontvangt, wij hebben ook vanuit Italië een bankstel ontvangen, verpakking was goed, maar toch bij het uitpakken bank beschadigd.
   Ruilen doen ze niet, je mag het op eigen kosten retour sturen, dus van Nederland naar Italië sturen,dan weet je wat het kost of een korting ontvangen.
   Mensen nogmaals koop niet via produceshop alleen maar ellende.
   0

   0

   Je hebt al gestemd!

  2. in 2020 twee ligstoelen besteld en betaald. Deze werden nooit geleverd! Ze beweerden dat ik de leverbon had afgetekend! Na tientallen mails met de vraag om m’n geld terug te krijgen, werd uiteindelijk een copy van de leverbon gestuurd. Was ondertekend door een onbekend persoon in Charleroi! Na laatste mails met eis om terugbetaling, werd niet meer geantwoord….. Desondanks nooit mijn geld teruggehad.
   0

   0

   Je hebt al gestemd!

 8. Beoordeling:

  2
  Nooit iets kopen
  Wij hebben bankstel gekocht, ruilen doen ze niet,we mogen het op eigen kosten retour sturen naar Italië, kosten zijn hoger dan de aankoop, wordt je afgezijkt met 30% korting.
  Mensen koop hier niets alleen maar ellende, ben bezig te kijken wat juridisch mogelijk is.
  Je koopt bij een .nl webshop maar nergens bekend bij de KVK
  1

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 9. Beoordeling:

  2
  bestelling niet geleverd
  Had een wastafel besteld op 21/07. Op 03/08 kreeg ik een mail zonder verdere uitleg dat de levering niet zou doorgaan omdat deze werd teruggestuurd. Tevens werd de vraag gesteld of ik graag wilde dat de bestelling opnieuw zou worden verzonden. Hierop heb ik bevestigend geantwoord maar nu heb ik nog altijd geen bestelling ontvangen en krijg ook geen reactie meer uit het kamp van Produceshop.nl.
  Waardeloze service dus en hoogst onbetrouwbaar!
  2

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
  1. We hebben de zaak inmiddels over gedragen aan een advocaat.
   Nogmaals adviseer ik koop niets bij die webshop
   1

   0

   Je hebt al gestemd!

  2. Kan iedereen adviseren hier nooit iets te kopen, wij zijn ook de dupe van heel veel geld , we gaan zelfs aangifte doen
   0

   0

   Je hebt al gestemd!

 10. Beoordeling:

  2
  Beschadigde barkruk
  Ik ontving mijn barkruk in kunstleer, een zeer snelle levering en was zeer blij. Alles zag er goed uit. Doos volledig toe. Ik haalde de stukken er voorzichtig uit. Toen merkte ik toch een klein scheurtje op in het kunstleer. Ik had al snel door dat dit door een scherp uiteinde van een hendel (onderdeel vd stoel) kwam dat in de doos zat. De stukken zaten heel los en zonder xtra bescherming in de doos. Dit kon je aan de buitenkant van de verpakking niet zien. Waardoor ik ook niet heb getekend voor levering onder voorbehoud. Nu kan ik dit bedrijf niet of heel moeilijk contacteren via telefoon of email om het probleem af te handelen. Ik vulde wel een standaard formulier in om het probleem te melden, maar tot op heden weinig reactie. Via teustpilot geprobeerd. Hier kwam snel reactie, maar nu vragen ze me voor meer uitleg, maar ik kan deze niet doorspelen omdat er geen contactgegevens te vinden zijn. Wie kan helpen?
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
  1. Kan alle lezers adviseren, koop niets via deze webshop,je hebt alleen maar ellende als er een probleem is met je product, wij hebben al gesprek gehad met jurist, zal op korte termijn meer over onze ervaring delen,niet alleen hier maar op meerdere manieren zodat het voor iedereen duidelijk wordt hoe deze webshop werkt,diep triest.
   1

   0

   Je hebt al gestemd!

  2. Ik kan iedereen adviseren hier niets te kopen, alleen maar ellende met deze webshop, er zijn meerdere sites waar je de problemen kunt terug lezen, klantenservice zo goed als niet bereikbaar, het is bij ons al zover gegaan dat we met een jurist bezig zijn.
   1

   0

   Je hebt al gestemd!

  3. Dit zal niet makkelijk gaan, wij hebben bankstel gekocht, na uitpakken beschadiging te zien, we konden het retour zenden naar Italië op eigen kosten, zaak loopt nog, zijn in overleg met advocaat.
   Mensen mijn advies,koop niets via deze webshop
   1

   0

   Je hebt al gestemd!

 11. Beoordeling:

  2
  Gedane toezeggingen niet nakomen
  Ik had een comfort plus matras besteld bij Hypnia. Helaas kreeg ik steeds meer last van mijn rug en werd ik elke ochtend stijf wakker.
  Ik heb hypnia een mailtje gestuurd en uitgelegd waar ik tegenaan liep en of er wellicht nog iets mogelijk was. Ik kreeg meteen een heel vriendelijk mailtje terug waarin ze mee dachten over een matras wat beter bij mij zou passen en dan kon ik met een kleine bijbetaling de matrassen omruilen!
  Na uitgebreid mail contact een matras uitgekozen. Helaas was de betaallink niet helemaal goed.
  Toen telefonisch contact gehad en ik kon de volgende dag een nieuwe betaallink verwachten en zodra ik die betaald had zou mijn nieuwe matras geleverd worden!

  Maar… de dag erna kreeg ik geen betaallink, maar een afwijzing van alles. Ze hadden er nogmaals naar gekeken en zagen dat de termijn van 120 dagen proefslapen voorbij was.
  Ik kan toch aannemen dat als ik een reactie krijg op mijn 1e mail, dat dit door Hypnia al uitgebreid beoordeeld is voordat zij aangeven dat ik de matrassen wel kan omruilen. Daarbij is er ook in alle opvolgende mailtjes niet gesproken over de termijn die verlopen was. Nota bene, als de 1e betaallink goed geweest was, had ik al een nieuw matras gehad. En nu ineens omdat hypnia de 1e beoordeling niet goed uitgevoerd heeft waar ik niks aan kan doen, blazen ze alles op het laatste moment af!

  Klanten blij maken met een dode mus, dat is pas klantvriendelijk en verdiend echt de schoonheids prijs!!

  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
  1. Beste Kirsten,

   Ik ben ook op zoek naar het telefoonnummer van produceshop om een probleem op te lossen i.v.m. een geleverde bestelling. Hoe ben je hier aan geraak? Ik kan het nergens vinden.

   0

   0

   Je hebt al gestemd!

 12. Beoordeling:

  6
  Matig
  Tweemaal voor niets thuisgebleven. Het bezorgbedrijf zou aan de deur zijn geweest, terwijl ik thuis was. Geen briefje in de bus. Na telefonisch contact met het transportbedrijf alsnog per courier bezorgd. Helaas wel in een kapotte doos, maar de bestelling was niet beschadigd. Uiteindelijk goed opgelost!
  1

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 13. Beoordeling:

  2
  Aflevering ligbed
  Ligbed besteld wat na een paar dagen in een complete beschadigde verpakking voor de deur is gezet . Zonder een mogelijkheid om het met een formulier te retourneren. Contact gegevens nergens op de site te vinden en ook niet op de factuur. Mijn advies is om absoluut geen bestellingen te doen bij dit bedrijf.
  Is de eerste keer in mijn leven dat ik een review schrijf want dat is niet de manier om mijn ongenoegen te uiten. Maar kan helaas niet anders. Zit nu met een gammel ligbed opgescheept. Eigenlijk moet ook nul sterren kunnen geven
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
  1. Er zijn al meer mensen met diverse klachten wij hebben zelfs een jurist benaderd
   0

   0

   Je hebt al gestemd!

 14. Beoordeling:

  10
  Top! Leuke tafel en snel geleverd
  Ik was benieuwd nadat ik alle negatieve reviews had gelezen. Prima bedrijf. De tafel was zeer goed verpakt en is binnen 9 dagen geleverd. Dus wij zijn zeer tevreden.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 15. Beoordeling:

  2
  Spijt bestelling
  Ik heb een bestelling geplaatst die binnen 3-5 werkdagen geleverd zou moeten worden. Dit valse bedrijf kun je helaas totaal niet benaderen. Grote fraudeurs. Na het lezen van alle berichten ben ik er al vanuit gegaan dat mijn geld de lucht in is. Ik hoop dat ik mijn geld terug krijg nu ik wel mijn bestelling online heb geannuleerd! Niemand moet via deze site ook maar iets kopen. Mensen pas op!! Je kunt ze ook niet bereiken!
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Produceshop

Het ProduceShop-assortiment omvat binnenhuisinrichting, tuinmeubelen en doe-het-zelfzaken. De beste producten op de markt zijn geselecteerd – ze moeten het leven gemakkelijker en mooier maken. Naast het grote assortiment biedt ProduceShop altijd interessante acties en kortingen, zoals de voorjaarsuitverkoop. Van parasols tot houtskoolgrills en van pop-up zwembaden tot design stoelen, er is veel in het ProduceShop assortiment. Het dynamische e-commercebedrijf is gespecialiseerd in de productie en verkoop van binnen- en buitenproducten uit Italië en Europa. De winkel besteedt bijzondere aandacht aan design en kwaliteit. Met zijn strategie is ProduceShop reeds uitgegroeid tot een van de leiders in deze sector, met dagelijks duizenden leveringen en meer dan 1,7 miljoen klanten. Aan het grote assortiment van enkele duizenden artikelen in de onlineshop worden dagelijks nieuwe aanbiedingen toegevoegd. ProduceShop wil bewijzen dat detail, stijl en elegantie en een goede prijs-kwaliteitverhouding elkaar niet uitsluiten. Het team van ProduceShop bestaat uit binnenhuisarchitecten, architecten, ontwerpers en ingenieurs. Zij selecteren steeds nieuwe producten om het gamma te verrijken. Meerdere Europese vestigingen en een groot magazijn garanderen een snelle levering. De dienst omvat vouchers, een nieuwsbrief met actuele informatie en speciale aanbiedingen en een blog.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Produceshop. De beoordeling van 2.6/10 is gebaseerd op 25 gecontroleerde reviews met een gemiddelde van 1.3 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Lees ervaringen en beoordelingen van Produceshop en krijg hulp bij het maken van jouw keuze. Mensen die een aankoop hebben gedaan laten hun mening en ervaringen achter in een review, met deze informatie helpen ze anderen in hun aankoopproces. Heb je ook iets gekocht bij Produceshop laat dan een beoordeling achter zodat het geschetste beeld zo betrouwbaar en compleet mogelijk wordt. Deel jouw ervaring door te vertellen over jouw bestelling, van aankoop tot levering en eventuele afhandeling van klachten of garantie.

Om te zorgen voor onafhankelijke en eerlijke reviews, worden alle geplaatste beoordelingen gecontroleerd en eventueel gemodereerd bij onwaarheden of andere onvolkomenheden. Een review helpt bij het al dan niet te kiezen voor een bepaalde webshop, zowel positieve als negatieve ervaringen zijn belangrijk om een compleet overzicht te krijgen. Hoe meer beoordelingen verzameld kunnen worden, des te eenvoudiger kunnen de keuzes worden gemaakt.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees de reviews en open de website van Produceshop

Als je hieronder op accepteren klikt, wordt automatisch de website van het bedrijf geopend en kun je op onze website authentieke beoordelingen lezen van echte klanten en bezoekers. Dit kan je helpen om een weloverwogen beslissing te nemen over een aankoop bij Produceshop.

Je kunt op onze website meer informatie vinden over hoe we de echtheid van beoordelingen garanderen. Ons privacybeleid en andere relevante informatie kun je ook direct hier vinden. Gebruik de onderstaande knoppen om de bedrijfswebsite te openen en de reviews te lezen, of om deze niet te openen en deze melding te sluiten.

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.