5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(2 Reviews)

Alle reviews

  Aantal reviews: 2
 1. Beoordeling:

  10
  Echt super
  Gewoon geweldig!! Zeer vriendelijk advies en snelle resultaten.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 2. Beoordeling:

  10
  Goede ervaring
  Voor mij is de lichtterapie een uitkomst geweest, Propeaq is kundig en goed bereikbaar.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Propeaq

Propeaq is een bedrijf dat zich inzet voor lichttherapie. Deze therapie moet ervoor zorgen dat je een beter slaapritme krijgt en dus ook meer energie overhoudt om alles te kunnen ondernemen. De kwaliteit moet daarom zo hoog mogelijk zijn. Waarvoor je betaalt, krijg je dus ook bij dit bedrijf. Ondanks dat de hoogwaardige kwaliteit aanwezig is, betaal je nooit te veel. Het bedrijf zal alles tegen een eerlijke prijs aanbieden en zo snel mogelijk bij jou leveren. Propeaq biedt daarvoor verschillende categorieën aan. Je kunt namelijk altijd aangeven waarvoor jij de lichttherapie nodig hebt. Hierdoor kan alles ook beter op de behoefte van de klanten aangepast worden. Ook kun je gebruik maken van een goede klantenservice. Deze klantenservice is voor langere tijd per dag beschikbaar om vragen te beantwoorden en jou te voorzien van advies. Onduidelijkheden krijg je dus ook niet met dit bedrijf, zolang je zelf actie onderneemt.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Propeaq. De beoordeling van 10/10 is gebaseerd op 2 gecontroleerde reviews met een gemiddelde van 5 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Lees ervaringen en beoordelingen van Propeaq en krijg hulp bij het maken van jouw keuze. Mensen die een aankoop hebben gedaan laten hun mening en ervaringen achter in een review, met deze informatie helpen ze anderen in hun aankoopproces. Heb je ook iets gekocht bij Propeaq laat dan een beoordeling achter zodat het geschetste beeld zo betrouwbaar en compleet mogelijk wordt. Deel jouw ervaring door te vertellen over jouw bestelling, van aankoop tot levering en eventuele afhandeling van klachten of garantie.

Om te zorgen voor onafhankelijke en eerlijke reviews, worden alle geplaatste beoordelingen gecontroleerd en eventueel gemodereerd bij onwaarheden of andere onvolkomenheden. Een review helpt bij het al dan niet te kiezen voor een bepaalde webshop, zowel positieve als negatieve ervaringen zijn belangrijk om een compleet overzicht te krijgen. Hoe meer beoordelingen verzameld kunnen worden, des te eenvoudiger kunnen de keuzes worden gemaakt.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Propeaq

Propeaq

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.