5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Psikhouvanjou.nl

Het bedrijf PSikhouvanjou biedt in haar online store tal van producten aan die geschikt zijn voor moeders en kinderen. Je vidnt er onder meer speelgoed, meubilair en accessoires voor in de kinderkamer, posters, producten voor het eten en drinken, rugzakken voor kinderen en tal van uiteenlopende soorten kraamcadeaus. Het bedrijf werd opgericht in het jaar 2008 en is sindsdien uitgegroeid tot een grote en populaire aanbieder van producten voor kinderen en (toekomstige) moeders. Wanneer je in de webshop van het bedrijf op werkdagen vóór drie uur ’s middags jouw bestelling hebt geplaatst, kun je jouw bestelling de volgende werkdag al bij je thuis verwachten. Het bedrijf werkt met een ‘’niet goed, geld terug’’ policy. De webshop draagt verder het Trusted Shops keurmerk en wordt door klanten als zijnde uitstekend beoordeeld; via het Trusted Shops platform geven klanten het bedrijf 4,88 sterren van de 5 te vergeven sterren in totaal.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Psikhouvanjou.nl. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Lees op deze pagina beoordelingen over Psikhouvanjou.nl en help anderen door ook jouw ervaringen achter te laten. Een product gekocht bij Psikhouvanjou.nl? Deel dan jouw ervaring, in de vorm van een beoordeling. Door te vertellen hoe je bestelling is verlopen, van aankoop tot levering en eventuele garantie en klachten. zowel positieve als negatieve ervaringen zijn belangrijk om een betrouwbaar en compleet overzicht te krijgen.

Om te zorgen voor onafhankelijke en eerlijke reviews, worden alle geplaatste beoordelingen gecontroleerd en eventueel gemodereerd bij onwaarheden of schending van onze richtlijnen. Help mee om voor iedereen een zo goed mogelijke basis te creëren, door zoveel mogelijk ervaringen en feedback te delen kunnen er betere beslissingen worden genomen in het aankoopproces.

Lees onafhankelijke reviews van klanten over Psikhouvanjou.nl! Zie welke ervaringen zij hebben gehad met het assortiment, aankoop, service en de betrouwbaarheid van dit bedrijf.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees de reviews en open de website van Psikhouvanjou.nl

Als je hieronder op accepteren klikt, wordt automatisch de website van het bedrijf geopend en kun je op onze website authentieke beoordelingen lezen van echte klanten en bezoekers. Dit kan je helpen om een weloverwogen beslissing te nemen over een aankoop bij Psikhouvanjou.nl.

Je kunt op onze website meer informatie vinden over hoe we de echtheid van beoordelingen garanderen. Ons privacybeleid en andere relevante informatie kun je ook direct hier vinden. Gebruik de onderstaande knoppen om de bedrijfswebsite te openen en de reviews te lezen, of om deze niet te openen en deze melding te sluiten.

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.