5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(1 Review)

Alle reviews

  Aantal reviews: 1
 1. Beoordeling:

  10
  Heel interessant voor mijn zoontje!
  Mijn zoontje is er super enthousiast over, hij lees alle stukjes en steekt er veel van op.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

QuestJunior

QuestJunior is een variant van het Nederlandse Wetenschappelijke tijdschrift dat bedoelt is voor de jonge en nieuwsgierige lezer. De Quest Junior zit boordevol artikelen die leuk zijn voor kinderen om te lezen, er worden vragen behandeld als: Hoe ontstaan tranen, Hoe ontstaat Schaduw en Heeft een insect bloed. het tijdschrift QuestJunior is te bestellen via de website, tevens kan er een abonnement voor het magazine voor kinderen worden afgesloten via de website van Quest. Bij Quest kunnen vragen naar de redactie worden gemaild, wellicht dat de vraag dan in het tijdschrift aan bod komt. Voor de volwassen lezer is er de Quest beschikbaar, daarnaast heeft de Quest nog andere tijdschriften beschikbaar, namelijk: Quest Psychologie, Quest Historie en Quest Puzzelmix.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met QuestJunior. De gemiddelde beoordeling van 10/10 is gebaseerd op 1 gecontroleerde review met 5 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

De beoordelingen over een bedrijf van andere klanten geven het beste beeld voor jou als potentiële klant. Het is belangrijk dat reviews echt onafhankelijk zijn, zoals bij Real Reviews het geval is. Alleen zo kun je echt zeker weten dat de informatie die jij leest betrouwbaar en echt is. Zo kun je bepalen of QuestJunior is wat jij zoekt voor jouw aankoop.

Soms kan het lastig zijn door de bomen het bos te zien en weet je niet meer of bijvoorbeeld een bedrijf met een mooie kortingscode ook betrouwbaar is en de juiste service en garantie biedt. Lees daarom altijd eerst de reviews van andere voor een compleet en helder beeld van een bedrijf, voordat je iets besteld of een aankoop doet. Zo wordt goedkoop geen duurkoop en kan je snel genieten van je aankoop.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk QuestJunior

QuestJunior

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.