3.7/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 7.3/10
(3 Reviews)

Alle reviews

  Aantal reviews: 3
 1. Beoordeling:

  2
  Zeer star bedrijf met nadruk op de kleine lettertjes
  Zeer star bedrijf met nadruk op de kleine lettertjes. Retouren moeten binnen 14 dagen. Daarna geen enkele vorm van coulance mogelijk. Zelfs algemeen bruikbare montage-onderdelen, nog origineel verpakt, nemen ze na één maand niet meer terug en dat zelfs niet nu de montage bij ons door 2x Corona vertraagd werd. Overmacht dus. Geen speld tussen te krijgen. De manager wil van niets weten. Goed te weten om hier dus nooit meer te kopen.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 2. Beoordeling:

  10
  Geweldige serice
  Ontzettend klantgericht bedrijf. Ik had zelf een foute order geplaatst bij radiatorendiscounter en die is zonder morren omgeruild met een verrekening van de lagere prijs. Geweldig.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 3. Beoordeling:

  10
  SUPER prijs
  Veel aanbieders doen momenteel moeilijk over levertijden en prijzen. Bij radiatorendiscouter in Drunen gewoon DIRECT uit voorraad leverbaar en een TOP prijs. SUPERRRRR
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Radiatorendiscounter.nl

Radiatorendiscounter is de radiator winkel van Discountergroep.nl. Op de webshop kun je producten vinden in de categorieën; Radiatoren & Convectoren, CV Buizen, Toebehoren, Ventilatie, Vloerverwarming, Airco, Ketels en Waterontharders. Naast de webshop is er een showroom in Drunen. Radiatordiscounter.nl heeft een webshop keurmerk van keurmerk.info.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Radiatorendiscounter.nl. De beoordeling van 7.3/10 is gebaseerd op 3 gecontroleerde reviews met een gemiddelde van 3.65 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Bestelling gedaan bij Radiatorendiscounter.nl of wil je een bestelling gaan plaatsen? Laat een review achter of lees de ervaringen van anderen die jou voorgingen. Op deze pagina vind je de beoordelingen van klanten die bij Radiatorendiscounter.nl al eens een bestelling gedaan hebben. Er wordt zoveel mogelijke gecontroleerd op echtheid van de reviews en proberen daarmee een betrouwbaar beeld van Radiatorendiscounter.nl te schetsen.

Door feedback en ervaringen met elkaar te delen kunnen we in de toekomst steeds betere en gerichtere keuzes maken wat betreft online winkelen. Help anderen door jouw beoordeling te geven over Radiatorendiscounter.nl, zowel positieve als negatieve ervaringen zijn belangrijk om een compleet overzicht te krijgen. Deel jouw ervaring door te vertellen over jouw bestelling, van aankoop tot levering en eventuele klachten of garantie. Met duidelijke informatie en een onafhankelijke blik kan ook jouw beoordeling over je aankoop van waarde zijn in het beslissingsproces van een ander.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Radiatorendiscounter.nl

Radiatorendiscounter.nl

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.