3.4/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 6.7/10
(3 Reviews)

Alle reviews

  Aantal reviews: 3
 1. Beoordeling:

  6
  Geen levering
  Ik heb nog geen levering gehad en contact gaat uiterst moeizaam. Hopelijk lukt het via deze weg het onder de aandacht te krijgen!
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 2. Beoordeling:

  10
  Heel tevreden
  Ik ben erg tevreden over refurbished. Ik was op zoek naar een goedkope iMac en ben hier naar volle tevredenheid geholpen en uitgekomen bij het artikel dat ik zocht. Top ga zo door.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 3. Beoordeling:

  4
  niet goed
  Ontevreden over de service, voor die paar tientjes minder volgende keer gewoon een nieuwe. Goed controleren voor je hieraan begint.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Refurbished.nl

Refurbished.nl is een aanbieder van refurbished producten, met name producten van het merk Apple worden aangeboden. Het platform werk samen met partijen die refurbished modellen leveren, voordat ze de modellen op hun site aanbieden geven ze de partner eerste een keurmerk. Mocht een partner niet voldoen aan de eisen voor dit keurmerk, dan worden de producten niet aangeboden. Het assortiment bestaat tegenwoordig uit: iPhone, iPad, MacBook, iMac, Apple Watch, Samsung en Accessoires.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Refurbished.nl. De beoordeling van 6.7/10 is gebaseerd op 3 gecontroleerde reviews met een gemiddelde van 3.35 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Lees ervaringen en beoordelingen van Refurbished.nl en krijg hulp bij het maken van jouw keuze. Mensen die een aankoop hebben gedaan laten hun mening en ervaringen achter in een review, met deze informatie helpen ze anderen in hun aankoopproces. Heb je ook iets gekocht bij Refurbished.nl laat dan een beoordeling achter zodat het geschetste beeld zo betrouwbaar en compleet mogelijk wordt. Deel jouw ervaring door te vertellen over jouw bestelling, van aankoop tot levering en eventuele afhandeling van klachten of garantie.

Om te zorgen voor onafhankelijke en eerlijke reviews, worden alle geplaatste beoordelingen gecontroleerd en eventueel gemodereerd bij onwaarheden of andere onvolkomenheden. Een review helpt bij het al dan niet te kiezen voor een bepaalde webshop, zowel positieve als negatieve ervaringen zijn belangrijk om een compleet overzicht te krijgen. Hoe meer beoordelingen verzameld kunnen worden, des te eenvoudiger kunnen de keuzes worden gemaakt.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees de reviews en open de website van Refurbished.nl

Als je hieronder op accepteren klikt, wordt automatisch de website van het bedrijf geopend en kun je op onze website authentieke beoordelingen lezen van echte klanten en bezoekers. Dit kan je helpen om een weloverwogen beslissing te nemen over een aankoop bij Refurbished.nl.

Je kunt op onze website meer informatie vinden over hoe we de echtheid van beoordelingen garanderen. Ons privacybeleid en andere relevante informatie kun je ook direct hier vinden. Gebruik de onderstaande knoppen om de bedrijfswebsite te openen en de reviews te lezen, of om deze niet te openen en deze melding te sluiten.

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.