3.8/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 7.6/10
(11 Reviews)

Alle reviews

  Aantal reviews: 11
 1. Beoordeling:

  10
  Voelt goed
  Voelt heerlijk zachte huid…maar krijger pukkels van
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 2. Beoordeling:

  2
  SLECHT!
  Nooit mijn bestelling ontvangen, geld weg en geen reacties op mails!
  Nooit meer!!!!
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 3. Beoordeling:

  10
  Wallen en donkere kringen en hangende oogleden
  Top! Ik geloof niet zo in smeersels, maar elke 3 maanden naar de botox kliniek zie ik ook niet meer zo zitten.. toch maar even geprobeerd.. ongelofelijk werkt echt! Meerdere personen viel het direct op! Aanrader!!
  1

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 4. Beoordeling:

  10
  Hangende oogleden creme
  Ik was erg sceptisch over deze creme, maar ik heb het toch besteld omdat ik veel last heb van mijn oogleden. Baad het niet,schaad het ook niet dacht ik.
  Na het eerste gebruik kon ik echt direct het verschil zien! Ik heb weer een openere blik! Mijn man viel het ook op. Geen vermoeide ogen meer. Wel even zoeken naar de goede hoeveelheid. Superproduct!
  1

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 5. Beoordeling:

  8
  Ik ben erg tevreden
  Ik vond de correcte applicatie een beetje zoeken. Het verhaal wat ik heb gelezen over witte strepen heb ik in het begin ook ervaren. Ik heb sindsdien erg goede ervaringen met de creme, maar verwacht geen wonder 1 op andere dag.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 6. Beoordeling:

  2
  Wat een rotzooi!
  N.a.v. andere best positieve reviews besloot ik het product voor minder wallen en donkere kringen te proberen. Na 2 dagen zag ik er 10 jaar OUDER uit. Het onttrekt blijkbaar vocht om je wallen te verminderen. Maar wat gebeurt er daarvoor in de plaats: er ontstaat rimpelige huid onder je ogen! Ik heb exact de instructies opgevolgd zoals ze hadden beschreven. Ik geloof de andere reviews niet meer, misschien zijn ze wel gekocht want dat schijnt het bedrijfsleven tegenwoordig veelvuldig te doen om klanten over de streep te trekken. Deze crème is in ieder geval schadelijk voor je huid. Ik mag hopen dat mijn huid zich snel herstelt, want het ziet er niet uit.
  0

  1

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 7. Beoordeling:

  2
  Oplichting
  Waar is mijn bestelling deze is betaald volgens account is er geen bestelling geplaatst. Heel vreemd oplichting
  0

  3

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 8. Beoordeling:

  10
  Bijzonder resultaat
  echt een bijzonder goed resultaat. tipje van mij is dat je het niet te dik op moet smeren, dan hou je een beetje zo’n witte gloed. is ook nergens voor nodig want het resultaat met een klein beetje is bijzonder.
  1

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 9. Beoordeling:

  10
  Wallen weg
  Meestal merk je wel iets van cremes, maar van Remescar ben ik toch wel heel positief verrast, mijn wallen zijn praktisch weg. Ik ben om!
  3

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 10. Beoordeling:

  10
  Remescar Wallen en donkere kringen
  Aangezien ik nogal last heb van wallen, wou ik deze creme eens testen.
  Ik geloofde het eerst niet, maar de resultaten zijn bij mij best wel goed.
  Ik gebruik het niet elke dag, maar wanneer ik er goed wil uitzien of speciale gelegenheden dan zie ik er minder moe uit dankzij deze creme.
  5

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 11. Beoordeling:

  10
  Wallen en donkere kringen crème
  De crème werkt fantastisch! Super resultaat
  4

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Remescar

Remescar is een online aanbieder en producent van skincare producten. De producten van Remescar worden ontwikkeld en geproduceerd door Sylphar. Sylphar is een fabrikant van medische hulpmiddelen en cosmetische producten en begon in 2008. Producten worden verkocht in drie categorieën; voor het gelaat, voor de ogen en voor de huid.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Remescar. De beoordeling van 7.6/10 is gebaseerd op 11 gecontroleerde reviews met een gemiddelde van 3.8 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Wil je jouw ervaringen met bestellen bij Remescar met ons delen of wil je graag eerst de beoordelingen van andere klanten lezen voordat je beslist iets te gaan kopen? Lees hier onafhankelijke reviews van echte klanten en bepaal aan de hand daarvan of je Remescar een betrouwbare winkel vindt. Ook iets gekocht bij Remescar deel dan jouw ervaring, in een review, door te vertellen hoe je bestelling is verlopen, van aankoop tot levering en eventuele garantie. Help anderen een goede keuze te maken door zowel jouw negatieve als positieve ervaringen te delen. Hoe meer beoordelingen verzameld kunnen worden hoe beter en completer we een beeld van Remescar kunnen vormen. Met dat beeld kunnen we anderen helpen om een juiste keuze te maken.

Beoordelingen en reviews worden gescreend en valse beoordelingen worden zoveel mogelijk verwijderd. We hechten veel waarde aan onafhankelijke en oprechte ervaringen zodat iedereen een eerlijk en betrouwbaar beeld kan vormen. Heb je na het lezen van deze reviews een keuze kunnen maken en een bestelling gedaan bij Remescar laat je mening dan achter en help anderen ook in het maken van hun keuze.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees de reviews en open de website van Remescar

Als je hieronder op accepteren klikt, wordt automatisch de website van het bedrijf geopend en kun je op onze website authentieke beoordelingen lezen van echte klanten en bezoekers. Dit kan je helpen om een weloverwogen beslissing te nemen over een aankoop bij Remescar.

Je kunt op onze website meer informatie vinden over hoe we de echtheid van beoordelingen garanderen. Ons privacybeleid en andere relevante informatie kun je ook direct hier vinden. Gebruik de onderstaande knoppen om de bedrijfswebsite te openen en de reviews te lezen, of om deze niet te openen en deze melding te sluiten.

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.