5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Retulp

Retulp is een online winkel die zich richt op duurzame koffiebekers, biologische waterflessen, lunchartikelen en koeltassen voor mensen die hun plasticgebruik willen verminderen. Met een breed scala aan producten gericht op consumenten en wederverkopers, biedt Retulp opties voor persoonlijk gebruik en voor bedrijven, inclusief aanpasbare items voor relatiegeschenken of merchandising. Het merk heeft een sterke missie op het gebied van milieubehoud en ondersteunt initiatieven om wegwerpplastic te verminderen en bij te dragen aan projecten voor schoon drinkwater. Het productassortiment van Retulp varieert van lekvrije bekers voor koffie en thee tot duurzame, BPA-vrije roestvrijstalen flessen, thermosbekers van bamboe en innovatieve lunchoplossingen. Hun producten zijn ontworpen met het oog op gebruiksgemak, duurzaamheid en gezondheid en zijn bedoeld voor eco-bewuste mensen die op zoek zijn naar praktische alternatieven voor wegwerpproducten. Bovendien neemt Retulp actief deel aan milieumissies, waaronder een aanzienlijke donatie aan drinkwaterprojecten en een engagement om wegwerpartikelen te verminderen, wat wordt benadrukt door hun steun aan het Wereld Natuur Fonds.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Retulp. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Lees ervaringen en beoordelingen van Retulp en krijg hulp bij het maken van jouw keuze. Mensen die een aankoop hebben gedaan laten hun mening en ervaringen achter in een review, met deze informatie helpen ze anderen in hun aankoopproces. Heb je ook iets gekocht bij Retulp laat dan een beoordeling achter zodat het geschetste beeld zo betrouwbaar en compleet mogelijk wordt. Deel jouw ervaring door te vertellen over jouw bestelling, van aankoop tot levering en eventuele afhandeling van klachten of garantie.

Om te zorgen voor onafhankelijke en eerlijke reviews, worden alle geplaatste beoordelingen gecontroleerd en eventueel gemodereerd bij onwaarheden of andere onvolkomenheden. Een review helpt bij het al dan niet te kiezen voor een bepaalde webshop, zowel positieve als negatieve ervaringen zijn belangrijk om een compleet overzicht te krijgen. Hoe meer beoordelingen verzameld kunnen worden, des te eenvoudiger kunnen de keuzes worden gemaakt.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Retulp

Retulp

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.