5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Rosegal

Rosegal is een online bedrijf dat zich heeft toegelegd op fashion en kleding. Ze hebben een zeer breed assortiment, vooral gericht op vrouwen en meisjes. De visie van het bedrijf begon met een groep vrienden die een gedeelde passie hadden voor mode. Ze besloten samen een bedrijf op te zetten met mode voor iedereen. Je kunt bij Rosegal shoppen voor plussize mode, voor vintage mode en ook voor de laatste trend en moderne kleding. De webshop is zeer actief op social media. Ze hebben veel volgers op bijvoorbeeld Instagram en Facebook. Ze werken samen met bekende influencers zodat klanten inspiratie kunnen opdoen over mode. Vanwege het succes van het bedrijf is het inmiddels wereldwijd actief. Voor meer informatie over de levertijden en de lokale belastingen kun je de site raadplegen. Hier is veel informatie te vinden over Rosegal. Ook over kortingscodes en hoe je bijvoorbeeld iets retour stuurt. De klantenservice is dagelijks actief en bereikbaar via de mail, chat en telefoon. Voor vaste klanten zijn mogelijkheden om te sparen voor korting en om bijvoorbeeld op de hoogte te blijven van de laatste trends.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Rosegal. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Wil je jouw ervaringen met bestellen bij Rosegal met ons delen of wil je graag eerst de beoordelingen van andere klanten lezen voordat je beslist iets te gaan kopen? Lees hier onafhankelijke reviews van echte klanten en bepaal aan de hand daarvan of je Rosegal een betrouwbare winkel vindt. Ook iets gekocht bij Rosegal deel dan jouw ervaring, in een review, door te vertellen hoe je bestelling is verlopen, van aankoop tot levering en eventuele garantie. Help anderen een goede keuze te maken door zowel jouw negatieve als positieve ervaringen te delen. Hoe meer beoordelingen verzameld kunnen worden hoe beter en completer we een beeld van Rosegal kunnen vormen. Met dat beeld kunnen we anderen helpen om een juiste keuze te maken.

Beoordelingen en reviews worden gescreend en valse beoordelingen worden zoveel mogelijk verwijderd. We hechten veel waarde aan onafhankelijke en oprechte ervaringen zodat iedereen een eerlijk en betrouwbaar beeld kan vormen. Heb je na het lezen van deze reviews een keuze kunnen maken en een bestelling gedaan bij Rosegal laat je mening dan achter en help anderen ook in het maken van hun keuze.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Rosegal

Rosegal

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.