5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Santafixie

Santafixie is een bedrijf dat sinds 2011 bestaat en sindsdien een grote groei heeft doorgemaakt. Het bedrijf begon op dat moment met 30 fietsen van 6 verschillende modellen in het assortiment. Binnen een korte tijd werd ook gelanceerd in andere landen en groeide het bedrijf steeds verder tot waar het nu staat. Ook het eigen merk werd gelanceerd, waarbij hoogwaardige kwaliteit geleverd werd. Alle fietsen komen daarom tegen scherpe prijzen en hebben een goede prijs-kwaliteitverhouding. Santafixie heeft ook een groot aantal fietsonderdelen in het assortiment opgenomen. Indien er iets kapot is, kun je deze eenvoudig zelf vervangen. Ook kun je jouw bestaande fiets hiermee uitrusten. Hiervoor kan er een bestelling worden gemaakt via de website. Je moet de producten in een winkelmandje plaatsen en de bestelling afronden. Er zijn veel betaalmethoden terug te vinden en de bestellingen worden binnen een korte tijd aan huis geleverd.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Santafixie. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Wil je jouw ervaringen met bestellen bij Santafixie met ons delen of wil je graag eerst de beoordelingen van andere klanten lezen voordat je beslist iets te gaan kopen? Lees hier onafhankelijke reviews van echte klanten en bepaal aan de hand daarvan of je Santafixie een betrouwbare winkel vindt. Ook iets gekocht bij Santafixie deel dan jouw ervaring, in een review, door te vertellen hoe je bestelling is verlopen, van aankoop tot levering en eventuele garantie. Help anderen een goede keuze te maken door zowel jouw negatieve als positieve ervaringen te delen. Hoe meer beoordelingen verzameld kunnen worden hoe beter en completer we een beeld van Santafixie kunnen vormen. Met dat beeld kunnen we anderen helpen om een juiste keuze te maken.

Beoordelingen en reviews worden gescreend en valse beoordelingen worden zoveel mogelijk verwijderd. We hechten veel waarde aan onafhankelijke en oprechte ervaringen zodat iedereen een eerlijk en betrouwbaar beeld kan vormen. Heb je na het lezen van deze reviews een keuze kunnen maken en een bestelling gedaan bij Santafixie laat je mening dan achter en help anderen ook in het maken van hun keuze.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Santafixie

Santafixie

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.