5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Senetic

Senetic is een bedrijf die wereldwijd IT oplossingen aandraagt voor nationale en internationale organisaties die opereren in de zakelijke wereld of binnen de overheid. De nadruk wordt hierbij gelegd op het bouwen van een digitaal ecosysteem die ervoor moet zorgen dat dagelijkse werkzaamheden vlotten. Het bedrijf opereert al 11 jaren binnen de markt en biedt aan de hand daarvan geschikte diensten aan hun klanten . Het team van Senetic bestaat uit meer dan 200 mensen. De eerste buitenlandse vestiging van het bedrijf werd in 2010 in het verenigd koningkrijk geopend. Op een systematische manier is er de jaren daarna aan verdere uitbreiding gedaan. Het resultaat is 27 kantoren en 151 markten wereldwijd. De uitgangspunten van Senetic is gestoeld op ontwikkelingen die zich voortdurend voordoen op het gebied van IT. De verschillende IT oplossingen die Senetic aanbiedt kunnen sterk van elkaar verschillen. Enkele van de diensten die Senetic aanbiedt valt onder het gebied van Home Office, printer en accessoires, netwerk, UPS en hardware. Wanneer het gaat om al deze facetten kun je wellicht een beroep doen op de diensten van Senetic. Via de website kun je contact opnemen met Senetic om concreet te kunnen aangeven wat je graag zou willen hebben.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Senetic. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Lees op deze pagina beoordelingen over Senetic en help anderen door ook jouw ervaringen achter te laten. Een product gekocht bij Senetic? Deel dan jouw ervaring, in de vorm van een beoordeling. Door te vertellen hoe je bestelling is verlopen, van aankoop tot levering en eventuele garantie en klachten. zowel positieve als negatieve ervaringen zijn belangrijk om een betrouwbaar en compleet overzicht te krijgen.

Om te zorgen voor onafhankelijke en eerlijke reviews, worden alle geplaatste beoordelingen gecontroleerd en eventueel gemodereerd bij onwaarheden of schending van onze richtlijnen. Help mee om voor iedereen een zo goed mogelijke basis te creëren, door zoveel mogelijk ervaringen en feedback te delen kunnen er betere beslissingen worden genomen in het aankoopproces.

Lees onafhankelijke reviews van klanten over Senetic! Zie welke ervaringen zij hebben gehad met het assortiment, aankoop, service en de betrouwbaarheid van dit bedrijf.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Senetic

Senetic

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.