5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

ShoeSupply

Shoesupply.eu is een webshop met alles dat te maken heeft met schoeisel en alle bijbehorende accessoires zoals veters, sokken en zooltjes. De categorie met inlegzolen is zeer breed omdat die nodig zijn bij een grote variatie aan problemen met voeten en vormen voeten. Daarnaast is er een groot aantal verzorgingsproducten aanwezig waarmee je je schoenen maar ook je voeten kunt verzorgen. Het bedrijf uit Medemblik heeft een grote voorraad aan producten waarvan zij altijd een officiële wederverkoper zijn. Het belang van gezonde voeten wordt duidelijk uitgelegd op de website, en er wordt ook veel informatie verschaft over wat jij zelf kunt doen. Shoesupply heeft een continu groeiend assortiment dat zich ook aanpast aan de laatste inzichten. Voor alle informatie, kortingen en de klantenservice kan de website worden geraadpleegd.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met ShoeSupply. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Bestelling gedaan bij ShoeSupply of wil je een bestelling gaan plaatsen? Laat een review achter of lees de ervaringen van anderen die jou voorgingen. Op deze pagina vind je de beoordelingen van klanten die bij ShoeSupply al eens een bestelling gedaan hebben. Er wordt zoveel mogelijke gecontroleerd op echtheid van de reviews en proberen daarmee een betrouwbaar beeld van ShoeSupply te schetsen.

Door feedback en ervaringen met elkaar te delen kunnen we in de toekomst steeds betere en gerichtere keuzes maken wat betreft online winkelen. Help anderen door jouw beoordeling te geven over ShoeSupply, zowel positieve als negatieve ervaringen zijn belangrijk om een compleet overzicht te krijgen. Deel jouw ervaring door te vertellen over jouw bestelling, van aankoop tot levering en eventuele klachten of garantie. Met duidelijke informatie en een onafhankelijke blik kan ook jouw beoordeling over je aankoop van waarde zijn in het beslissingsproces van een ander.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk ShoeSupply

ShoeSupply

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.