Gemiddelde beoordeling:
10
10
0Reviews
Gemiddelde beoordeling:
10
10
0Reviews
Gemiddelde beoordeling:
10
10
0Reviews

Siroko

Siroko is een bekende fabrikant en verkoper van sport gerelateerde producten. Het heeft zijn hoofdkantoor in Gijon, Spanje. Het werd opgericht in 2016 door Borja Mera Urrestarazu en Christian Drey Lumen. Het doel van het bedrijf is om de ervaring voor sportliefhebbers te verbeteren. Siroko voorziet hun klanten van accessoires en kleding die geweldig aanvoelen op hun huid tijdens trainingen, sporten, surfen, snowboarden en andere intensieve activiteiten. De kleding is beschikbaar volwassenen en kinderen. De producten zijn speciaal ontworpen met aandacht voor detail. Dit wordt gedaan in hun studio gelegen in het noorden van Spanje. De producten die beschikbaar zijn in de webshop omvatten sportzonnebrillen met k3 technologie en fotochromische technologie, fietstruien en -uitrusting, koersbroeken en andere versnellingen. Het bedrijf heeft een deskundig team dat naast adviesdiensten ook blogs en video’s opzet om u te voorzien van instructies die ervoor zorgen dat uw sportavontuur een succes wordt. De verkochte kleding is van hoge kwaliteit en heeft kenmerken als ultralichtgewicht, sneldrogend en sommige zoals de snowboardkleding hebben een anticondenscoating en verstelbare bandjes.

Schrijf jij ook een review?

Ben jij van plan klant te worden van Siroko maar wil je toch eerst graag weten wat andere mensen vinden? Hier lees je onafhankelijke reviews over Siroko, bijvoorbeeld over dienstverlening, retouren, kortingscodes of klantenservice. Deze reviews zijn 100% onafhankelijk en handmatig gecontroleerd. Zo kun jij precies zien wat echte klanten vinden.

Veel reviews van andere partijen geven toch een vertekend beeld. Dit komt bijvoorbeeld omdat bedrijven betalen voor functionaliteiten of juist doordat partijen bedrijven willen aanmoedigen dit te gaan doen. Hierdoor kunnen reveiws een onterecht positief of juist negatief beeld geven. Jij bent als klant natuurlijk alleen benieuwd naar echt ervaringen over Siroko. Wij bieden een 100% platform voor deze beoordelingen. Hier kun je zowel een review schrijven over Siroko als deze lezen.

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn HIER.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Lees reviews en bekijk Siroko

Siroko

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.