5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Skygolf

Skygolf is een technologiebedrijf dat golf rangefinders, GPS tracking systemen en andere golfgerelateerde apparatuur produceert. Het bedrijf werd opgericht in 1999 en heeft zijn hoofdkantoor in Austin, Texas. Skygolf richt zich op het ontwikkelen van innovatieve technologie die golfers helpt hun spel te verbeteren. Het paradepaardje van Skygolf is de SkyCaddie, een handheld GPS-rangefinder die golfers voorziet van nauwkeurige afstandsmetingen tot elk punt op een golfbaan. De SkyCaddie staat bekend om zijn nauwkeurigheid, betrouwbaarheid en gebruiksgemak en wordt gebruikt door golfers over de hele wereld. Skygolf biedt ook een reeks andere golfgerelateerde producten, waaronder laserafstandsmeters, swinganalysers en golfsimulatoren. De producten van het bedrijf zijn ontworpen om golfers van alle niveaus te helpen hun spel te verbeteren en worden gebruikt door zowel amateurs als professionele golfers, en de softwareoplossingen omvatten het SkyGolf 360-platform, dat golfers voorziet van gedetailleerde statistieken en analyses van hun spel. Het platform bevat ook een sociaal netwerk waarmee golfers in contact kunnen komen met andere spelers, tips en advies kunnen uitwisselen en kunnen deelnemen aan virtuele toernooien.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Skygolf. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

De beoordelingen over een bedrijf van andere klanten geven het beste beeld voor jou als potentiële klant. Het is belangrijk dat reviews echt onafhankelijk zijn, zoals bij Real Reviews het geval is. Alleen zo kun je echt zeker weten dat de informatie die jij leest betrouwbaar en echt is. Zo kun je bepalen of Skygolf is wat jij zoekt voor jouw aankoop.

Soms kan het lastig zijn door de bomen het bos te zien en weet je niet meer of bijvoorbeeld een bedrijf met een mooie kortingscode ook betrouwbaar is en de juiste service en garantie biedt. Lees daarom altijd eerst de reviews van andere voor een compleet en helder beeld van een bedrijf, voordat je iets besteld of een aankoop doet. Zo wordt goedkoop geen duurkoop en kan je snel genieten van je aankoop.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Skygolf

Skygolf

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.