5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(1 Review)

Alle reviews

  Aantal reviews: 1
 1. Beoordeling:

  10
  geweldig
  Geweldig eindresultaat, super!
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Smartphoto

Smartphoto is een bedrijf dat jouw herinneringen op papier kan zetten. Je wilt deze herinneringen immers altijd bewaren. Het bedrijf weet precies wat hiervoor nodig is. Daarbij worden alle herinneringen en momenten vertaald naar iets tastbaar. Zo kan het bijvoorbeeld ingelijst worden, maar kun je ook kijken naar iets om aan te trekken of te omarmen. Verhalen moeten weer opnieuw tot leven komen en dat is waar dit bedrijf om de hoek komt kijken. Daarbij kun je altijd jouw wensen bespreken met Smartphoto. Het moet namelijk geheel naar wens worden. Er is daarom een klantenservice aanwezig die jou hierbij zou kunnen helpen. Ook kunnen hier vragen worden gesteld. Een bestelling kun je eenvoudig via de website plaatsen. Door het ontwerp door te geven en aan te geven hoe deze herinnering tastbaar moet worden, zal het bedrijf voor jou aan de slag gaan en de bestelling binnen enkele werkdagen leveren.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Smartphoto. De gemiddelde beoordeling van 10/10 is gebaseerd op 1 gecontroleerde review met 5 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Wil je jouw ervaringen met bestellen bij Smartphoto met ons delen of wil je graag eerst de beoordelingen van andere klanten lezen voordat je beslist iets te gaan kopen? Lees hier onafhankelijke reviews van echte klanten en bepaal aan de hand daarvan of je Smartphoto een betrouwbare winkel vindt. Ook iets gekocht bij Smartphoto deel dan jouw ervaring, in een review, door te vertellen hoe je bestelling is verlopen, van aankoop tot levering en eventuele garantie. Help anderen een goede keuze te maken door zowel jouw negatieve als positieve ervaringen te delen. Hoe meer beoordelingen verzameld kunnen worden hoe beter en completer we een beeld van Smartphoto kunnen vormen. Met dat beeld kunnen we anderen helpen om een juiste keuze te maken.

Beoordelingen en reviews worden gescreend en valse beoordelingen worden zoveel mogelijk verwijderd. We hechten veel waarde aan onafhankelijke en oprechte ervaringen zodat iedereen een eerlijk en betrouwbaar beeld kan vormen. Heb je na het lezen van deze reviews een keuze kunnen maken en een bestelling gedaan bij Smartphoto laat je mening dan achter en help anderen ook in het maken van hun keuze.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Smartphoto

Smartphoto

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.