5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Sock & Sock

Sock & Sock is een verkoper van kleurrijke sokken en is ontstaan dankzij drie vrienden die vinden dat het leven niet al te serieus dient te worden genomen. De sokken die hierop aansluiten hebben dan ook vrolijke en humoristische prints en opvallende en gezellige kleuren. De sokken kunnen los in de webshop worden besteld, maar er kan ook een abonnement worden afgesloten zodat er periodiek een nieuwe levering sokken wordt bezorgd. Ook zijn er Cadeau boxen beschikbaar, dit zijn mooi ontworpen kartonnen dozen met daarin meerder sokken zodat het handig cadeau kan worden gegeven aan iemand anders. De klantenservice van het Nederlandse bedrijf staat je graag te woord via email en het contactformulier op de website.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Sock & Sock. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Bij het doen van een online bestelling zijn een aantal dingen van groot belang. Misschien wel het belangrijkste is de betrouwbaarheid van het bedrijf waar jij wilt gaan kopen. Kan ik Sock & Sock wel vertrouwen, houdt Sock & Sock zich aan de afspraken en zijn bijvoorbeeld de aanbiedingen of kortingscodes wel echt bij Sock & Sock? De beste manier om hierachter te komen is het lezen van de onafhankelijke reviews.

Voor het krijgen van een betrouwbaar beeld over Sock & Sock is het natuurlijk wel noodzakelijk dat de reviews echt zijn. De reviews die wij verzamelen worden daarom zowel automatisch als handmatig gecontroleerd. Vaak lees je online reviews die of te positief of te negatief zijn, omdat het platform een belang heeft bij het bedrijf. Wij zijn 100% onafhankelijk waardoor je bij ons leest wat echte klanten echt vinden van Sock & Sock. Ook als jij een echte ervaring hebt met Sock & Sock nodigen we je uit deze te delen met andere consumenten.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Sock & Sock

Sock & Sock

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.