5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Supersmart

Supersmart is een merk dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen van voedingssupplementen, vitaminen en mineralen. Zij doen dit onder eigen label, en verkopen ook de producten alleen via hun eigen website. Door de hele keten zelf te bedienen zorgen zij voor een bepaalde vaste kwaliteit en kunnen zij zekerheden en garanties bieden. Het bedrijf ontwikkelt voedingssupplementen op basis van natuurlijke stoffen. De producten die in het aanbod aanwezig zijn zijn bijvoorbeeld Probiotica, vitaminepillen en antioxidanten. Op de website kun je ook zoeken op bepaalde gezondheidsredenen. Als je bijvoorbeeld wilt zien welke Supersmart producten er ontwikkeld zijn speciaal voor de bloedsuikerspiegel of juist voor slapeloosheid, kun je hierop filteren en dan laat de website zien welke producten hiervoor geschikt zijn. Er is bij alle producten een uitgebreide uitleg beschikbaar over de werking en inhoud van de betreffende supplementen. Supersmart heeft een klantenservice met mensen die veel verstand hebben van de producten, die kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Supersmart. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Wil je jouw ervaringen met bestellen bij Supersmart met ons delen of wil je graag eerst de beoordelingen van andere klanten lezen voordat je beslist iets te gaan kopen? Lees hier onafhankelijke reviews van echte klanten en bepaal aan de hand daarvan of je Supersmart een betrouwbare winkel vindt. Ook iets gekocht bij Supersmart deel dan jouw ervaring, in een review, door te vertellen hoe je bestelling is verlopen, van aankoop tot levering en eventuele garantie. Help anderen een goede keuze te maken door zowel jouw negatieve als positieve ervaringen te delen. Hoe meer beoordelingen verzameld kunnen worden hoe beter en completer we een beeld van Supersmart kunnen vormen. Met dat beeld kunnen we anderen helpen om een juiste keuze te maken.

Beoordelingen en reviews worden gescreend en valse beoordelingen worden zoveel mogelijk verwijderd. We hechten veel waarde aan onafhankelijke en oprechte ervaringen zodat iedereen een eerlijk en betrouwbaar beeld kan vormen. Heb je na het lezen van deze reviews een keuze kunnen maken en een bestelling gedaan bij Supersmart laat je mening dan achter en help anderen ook in het maken van hun keuze.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Supersmart

Supersmart

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.