3.7/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 7.3/10
(3 Reviews)

Alle reviews

  Aantal reviews: 3
 1. Beoordeling:

  2
  NOOIT MEER!
  Ik koop hier nooit meer wat. een bloemen bedrijf dat geen eigen transport planning heeft en via dhl bloemen moet versturen die dan nooit aankomen is heel heel heel amateuristisch… zwakke service ook via mail… grote X op deze cowboy bedrijfje…
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 2. Beoordeling:

  10
  Prachtige rozen
  Prachtige rozen van Surprose, precies geleverd zoals afgesproken.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 3. Beoordeling:

  10
  Super boeket
  Prachtig boeket gemengde rozen, niet goedkoop maar de kwaliteit is uitmuntend.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Surprose

Surprose is een online verkoper van kwaliteit rozen. Rozen worden direct ingekocht bij de beste kwekers en verzenden deze vervolgens goed ingepakt naar de klant. Je kunt rozen op kleur, als boeket of gemengd bestellen, ook is er de mogelijkheid om speciale rozen en enkele extra cadeaus als vazen of champagne aan je bestelling toe te voegen. Surprose werkt met kwekers uit Nederland en Kenia. Aankopen zijn beschermd door de kopersbescherming van Trusted shops.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Surprose. De beoordeling van 7.3/10 is gebaseerd op 3 gecontroleerde reviews met een gemiddelde van 3.65 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Lees op deze pagina beoordelingen over Surprose en help anderen door ook jouw ervaringen achter te laten. Een product gekocht bij Surprose? Deel dan jouw ervaring, in de vorm van een beoordeling. Door te vertellen hoe je bestelling is verlopen, van aankoop tot levering en eventuele garantie en klachten. zowel positieve als negatieve ervaringen zijn belangrijk om een betrouwbaar en compleet overzicht te krijgen.

Om te zorgen voor onafhankelijke en eerlijke reviews, worden alle geplaatste beoordelingen gecontroleerd en eventueel gemodereerd bij onwaarheden of schending van onze richtlijnen. Help mee om voor iedereen een zo goed mogelijke basis te creëren, door zoveel mogelijk ervaringen en feedback te delen kunnen er betere beslissingen worden genomen in het aankoopproces.

Lees onafhankelijke reviews van klanten over Surprose! Zie welke ervaringen zij hebben gehad met het assortiment, aankoop, service en de betrouwbaarheid van dit bedrijf.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees de reviews en open de website van Surprose

Als je hieronder op accepteren klikt, wordt automatisch de website van het bedrijf geopend en kun je op onze website authentieke beoordelingen lezen van echte klanten en bezoekers. Dit kan je helpen om een weloverwogen beslissing te nemen over een aankoop bij Surprose.

Je kunt op onze website meer informatie vinden over hoe we de echtheid van beoordelingen garanderen. Ons privacybeleid en andere relevante informatie kun je ook direct hier vinden. Gebruik de onderstaande knoppen om de bedrijfswebsite te openen en de reviews te lezen, of om deze niet te openen en deze melding te sluiten.

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.