5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(1 Review)

Alle reviews

  Aantal reviews: 1
 1. Beoordeling:

  10
  Snelle service en vriendelijk contact
  Ik had een vraag over een product en werd heel netjes te woord gestaan via live-chat. De bezorging van de bestelling was snel.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Svensson

Svensson is in begin jaren ’70 opgericht en is sindsdien een bedrijf dat voedingssupplementen maakt en verkoopt in de segmenten Gezondheid, Afvallen en Sportprestaties. De voedingssupplementen worden via de webshop van Svensson verkocht als losse producten en als voordeelpakketten. Svensson geeft aan dat er contact kan worden gezocht met een expert zodat klanten verder geholpen kunnen worden met hun product keuze, dit contact kan via de live-chat op de website, via e-mail op svenssonclub@gmail.com of via het contactformulier. Klanten die graag op de hoogte blijven van nieuws en producten van Svensson kunnen de Blog lezen en zich inschrijven voor de nieuwsbrief van de supplementenverkoper. Naast de verkoop op de website is er een fysieke winkel in Eede te bezoeken, de openingstijden staan op de website.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Svensson. De gemiddelde beoordeling van 10/10 is gebaseerd op 1 gecontroleerde review met 5 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Lees op deze pagina beoordelingen over Svensson en help anderen door ook jouw ervaringen achter te laten. Een product gekocht bij Svensson? Deel dan jouw ervaring, in de vorm van een beoordeling. Door te vertellen hoe je bestelling is verlopen, van aankoop tot levering en eventuele garantie en klachten. zowel positieve als negatieve ervaringen zijn belangrijk om een betrouwbaar en compleet overzicht te krijgen.

Om te zorgen voor onafhankelijke en eerlijke reviews, worden alle geplaatste beoordelingen gecontroleerd en eventueel gemodereerd bij onwaarheden of schending van onze richtlijnen. Help mee om voor iedereen een zo goed mogelijke basis te creëren, door zoveel mogelijk ervaringen en feedback te delen kunnen er betere beslissingen worden genomen in het aankoopproces.

Lees onafhankelijke reviews van klanten over Svensson! Zie welke ervaringen zij hebben gehad met het assortiment, aankoop, service en de betrouwbaarheid van dit bedrijf.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Svensson

Svensson

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.