5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Talens

Royal Talens biedt een gespecialiseerde collectie kunstbenodigdheden, met markers, inkten en papier van het merk Talens | Pantone. Deze collectie is ontworpen voor kunstenaars en ontwerpers die gebruik maken van het Pantone Matching System™, dat bekend staat om zijn nauwkeurige kleurovereenkomst. De producten omvatten een reeks markers die specifiek gepigmenteerd zijn en op waterbasis werken, wat een kwaliteitsoptie biedt voor ontwerpprofessionals en creatieven. Daarnaast biedt Royal Talens navulbare markers, waardoor ze langer gebruikt kunnen worden en minder afval veroorzaken, in lijn met duurzame praktijken binnen de kunsttoeleveringsgemeenschap. De markers zijn ontworpen om naadloos te werken op speciaal ontworpen markerpapier, waardoor de levendigheid en nauwkeurigheid van de gebruikte Pantone-kleuren wordt verbeterd. De samenwerking tussen Royal Talens en Pantone is gericht op het samenvoegen van de kunst van het creëren van kleuren met professionele materialen, waardoor kunstenaars en ontwerpers de beschikking krijgen over hulpmiddelen die precisie in kleurweergave en artistieke expressie ondersteunen.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Talens. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Bestelling gedaan bij Talens of wil je een bestelling gaan plaatsen? Laat een review achter of lees de ervaringen van anderen die jou voorgingen. Op deze pagina vind je de beoordelingen van klanten die bij Talens al eens een bestelling gedaan hebben. Er wordt zoveel mogelijke gecontroleerd op echtheid van de reviews en proberen daarmee een betrouwbaar beeld van Talens te schetsen.

Door feedback en ervaringen met elkaar te delen kunnen we in de toekomst steeds betere en gerichtere keuzes maken wat betreft online winkelen. Help anderen door jouw beoordeling te geven over Talens, zowel positieve als negatieve ervaringen zijn belangrijk om een compleet overzicht te krijgen. Deel jouw ervaring door te vertellen over jouw bestelling, van aankoop tot levering en eventuele klachten of garantie. Met duidelijke informatie en een onafhankelijke blik kan ook jouw beoordeling over je aankoop van waarde zijn in het beslissingsproces van een ander.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Talens

Talens

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.