5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Taschen

Taschen.com is een online boekwinkel die bekend staat om zijn uitgebreide assortiment boeken over uiteenlopende onderwerpen als kunst, architectuur, design, mode, fotografie en popcultuur. De site biedt een uitgebreide collectie van nieuwe releases, bestsellers en herdrukken van klassieke werken, voor een breed scala aan lezersinteresses. Taschen.com biedt ook een selectie limited editions en verzamelobjecten die zowel algemene lezers als boekenverzamelaars aanspreken. Naast boeken biedt Taschen.com ook een selectie geschenken, waardoor het een bron is voor shoppers die op zoek zijn naar unieke items. De site is gestructureerd om gemakkelijk te kunnen navigeren door categorieën als strips, esoterica, grafisch ontwerp en muziek. Daarnaast heeft Taschen fysieke winkels die de online aanwezigheid aanvullen. Deze winkels bieden een meer traditionele boek-bladerervaring, in overeenstemming met de focus van het bedrijf op kunst en cultuur. De inventaris van Taschen.com, zowel online als in de winkels, weerspiegelt het streven van het bedrijf om een breed assortiment boeken aan te bieden voor verschillende smaken en interesses.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Taschen. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Bij het doen van een online bestelling zijn een aantal dingen van groot belang. Misschien wel het belangrijkste is de betrouwbaarheid van het bedrijf waar jij wilt gaan kopen. Kan ik Taschen wel vertrouwen, houdt Taschen zich aan de afspraken en zijn bijvoorbeeld de aanbiedingen of kortingscodes wel echt bij Taschen? De beste manier om hierachter te komen is het lezen van de onafhankelijke reviews.

Voor het krijgen van een betrouwbaar beeld over Taschen is het natuurlijk wel noodzakelijk dat de reviews echt zijn. De reviews die wij verzamelen worden daarom zowel automatisch als handmatig gecontroleerd. Vaak lees je online reviews die of te positief of te negatief zijn, omdat het platform een belang heeft bij het bedrijf. Wij zijn 100% onafhankelijk waardoor je bij ons leest wat echte klanten echt vinden van Taschen. Ook als jij een echte ervaring hebt met Taschen nodigen we je uit deze te delen met andere consumenten.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees de reviews en open de website van Taschen

Als je hieronder op accepteren klikt, wordt automatisch de website van het bedrijf geopend en kun je op onze website authentieke beoordelingen lezen van echte klanten en bezoekers. Dit kan je helpen om een weloverwogen beslissing te nemen over een aankoop bij Taschen.

Je kunt op onze website meer informatie vinden over hoe we de echtheid van beoordelingen garanderen. Ons privacybeleid en andere relevante informatie kun je ook direct hier vinden. Gebruik de onderstaande knoppen om de bedrijfswebsite te openen en de reviews te lezen, of om deze niet te openen en deze melding te sluiten.

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.