Gemiddelde beoordeling:
10
10
0Reviews
Gemiddelde beoordeling:
10
10
0Reviews
Gemiddelde beoordeling:
10
10
0Reviews

Textieldiscounter.nl

Het bedrijf TextielDiscounter wil de best mogelijke textielproducten zoals handdoeken en badjassen verkopen tegen een zo scherp mogelijke prijs. Dit betekent niet dat er concessies worden gedaan aan de verantwoorde oorsprong van het katoen. De producten hebben allemaal het Better Cotton keurmerk waardoor je verzekert bent van een eerlijke prijs voor de katoenboeren en een verantwoorde teelt van het katoen. De handdoeken van TextielDiscounter zijn uitsluitend van de beste hotelkwaliteit. De producten zijn allemaal op voorraad bij het bedrijf zelf, waardoor er de volgende werkdag al geleverd kan worden. Als je houdt van hoge kwaliteit textiel en een korting wilt ontvangen op je eerste bestelling kun je ervoor kiezen om je in te schrijven voor de nieuwsbrief. Het bedrijf is onderdeel van de Podobrace groep, waar een aantal grote webshops onder vallen.

Schrijf jij ook een review?

Lees alle reviews en beoordelingen over Textieldiscounter.nl om erachter te komen of dit bedrijf aan jouw wensen voldoet. Interessant kan bijvoorbeeld zijn of je garantie hebt en wat je rechten zijn. Veel bedrijven geven vaak kortingen of kortingscodes, anderen niet. Ook kunnen de reviews een goed beeld geven over de betrouwbaarheid van Textieldiscounter.nl.

Ben je al op de hoogte van de dienstverlening van dit bedrijf dan nodigen we je uit een beoordeling hierover achter te laten. Hiermee help je anderen om een goed beeld te krijgen over de service, prijzen, kortingen en leveringen. Zowel positieve als negatieve reviews dragen bij aan een complete indruk van een bedrijf. Alle reviews worden gecontroleerd op echtheid en op taalgebruik.

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn HIER.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Lees reviews en bekijk Textieldiscounter.nl

c9m7ncv299ps7e4v

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.