5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

The Dating Cards

The Dating Cards is een merk en een product wat in handen is van het Nederlandse bedrijf Nomads Capital B.V., gevestigd te Diemen. Het product werd gecreëerd door Arthur, die destijds een psychologiestudent was. Hij bedacht samen met zijn vriendin een manier om op een snelle manier een diepgaande band op te bouwen. Deze manier is uitgegroeid in de luxe editie van het product ‘The Dating Cards’. Dit is een spel kaarten waarbij beide spelers steeds allebei dezelfde vragen moeten beantwoorden. Op de voorkant van de kaarten staat een vraag, op de achterkant een citaat. Wanneer je als klant het product bestelt in de webshop van het bedrijf, kun je jouw bestelling betalen met iDEAL of met Bancontact/Mister Cash. Normaliter wordt de bestelling binnen 24 uur geleverd, bij drukte bij de bezorgdienst kan dit volgens het bedrijf oplopen tot zo’n drie dagen.
De klantenservice van het bedrijf is dagelijks per e-mail bereikbaar en beantwoordt vaak dezelfde dag nog vragen die per e-mail binnenkomen.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met The Dating Cards. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Wil je jouw ervaringen met bestellen bij The Dating Cards met ons delen of wil je graag eerst de beoordelingen van andere klanten lezen voordat je beslist iets te gaan kopen? Lees hier onafhankelijke reviews van echte klanten en bepaal aan de hand daarvan of je The Dating Cards een betrouwbare winkel vindt. Ook iets gekocht bij The Dating Cards deel dan jouw ervaring, in een review, door te vertellen hoe je bestelling is verlopen, van aankoop tot levering en eventuele garantie. Help anderen een goede keuze te maken door zowel jouw negatieve als positieve ervaringen te delen. Hoe meer beoordelingen verzameld kunnen worden hoe beter en completer we een beeld van The Dating Cards kunnen vormen. Met dat beeld kunnen we anderen helpen om een juiste keuze te maken.

Beoordelingen en reviews worden gescreend en valse beoordelingen worden zoveel mogelijk verwijderd. We hechten veel waarde aan onafhankelijke en oprechte ervaringen zodat iedereen een eerlijk en betrouwbaar beeld kan vormen. Heb je na het lezen van deze reviews een keuze kunnen maken en een bestelling gedaan bij The Dating Cards laat je mening dan achter en help anderen ook in het maken van hun keuze.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk The Dating Cards

The Dating Cards

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.