5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

TheMagic5

THEMAGIC5 is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het maken van op maat gemaakte zwembrillen. Hun USP is de mogelijkheid om de bril aan te passen aan de specifieke contouren van iemands gezicht, met als doel de zwemervaring te verbeteren zonder lekken, zonder vlekken en zonder afleiding. Het bedrijf kreeg bekendheid nadat het een deal had gesloten in ABC’s Shark Tank met investeerders Mark Cuban en Robert Herjavec. Het productassortiment omvat verschillende zwembrillen die ontworpen zijn voor verschillende zwemomgevingen, van binnenzwembaden tot buitenwater. De nadruk ligt op goede zichtbaarheid en bescherming in verschillende lichtomstandigheden, zodat zwemmers altijd goed kunnen zien. Naast zwembrillen biedt THEMAGIC5 ook 100% siliconen badmutsen die zijn ontworpen voor comfort en efficiëntie. Een opmerkelijk aspect van THEMAGIC5 is hun betrokkenheid bij de zwem- en triatlongemeenschappen. Ze worden gesteund door professionele atleten en bieden een platform voor deze atleten om met elkaar in contact te komen en ervaringen uit te wisselen. De technologie van het bedrijf, zoals de THEMAGIC5 gezichtsscan, is een hoeksteen van hun service en belooft een optimale pasvorm voor hun klanten. Hun benadering van maatwerk strekt zich uit tot hun marketing, waarbij ze cadeaubonnen aanbieden die ontvangers de keuze en het gemak geven om hun eigen pasvorm te kiezen.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met TheMagic5. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Wil je jouw ervaringen met bestellen bij TheMagic5 met ons delen of wil je graag eerst de beoordelingen van andere klanten lezen voordat je beslist iets te gaan kopen? Lees hier onafhankelijke reviews van echte klanten en bepaal aan de hand daarvan of je TheMagic5 een betrouwbare winkel vindt. Ook iets gekocht bij TheMagic5 deel dan jouw ervaring, in een review, door te vertellen hoe je bestelling is verlopen, van aankoop tot levering en eventuele garantie. Help anderen een goede keuze te maken door zowel jouw negatieve als positieve ervaringen te delen. Hoe meer beoordelingen verzameld kunnen worden hoe beter en completer we een beeld van TheMagic5 kunnen vormen. Met dat beeld kunnen we anderen helpen om een juiste keuze te maken.

Beoordelingen en reviews worden gescreend en valse beoordelingen worden zoveel mogelijk verwijderd. We hechten veel waarde aan onafhankelijke en oprechte ervaringen zodat iedereen een eerlijk en betrouwbaar beeld kan vormen. Heb je na het lezen van deze reviews een keuze kunnen maken en een bestelling gedaan bij TheMagic5 laat je mening dan achter en help anderen ook in het maken van hun keuze.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk TheMagic5

TheMagic5

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.