5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Ticombo

Ticombo is een online platform dat het kopen en verkopen van tickets voor een breed scala aan evenementen mogelijk maakt. Het is een wereldwijde marktplaats voor verschillende soorten evenementen, zoals sport, muziekfestivals en concerten van populaire artiesten. Een snelle blik op de site geeft informatie over evenementen die over de hele wereld plaatsvinden, van het Soul Town Festival in het Verenigd Koninkrijk tot internationale vriendschappelijke wedstrijden tussen Engeland en Australië. De interface toont gedetailleerde evenementgegevens, waaronder de datum, tijd, locatie en een korte beschrijving van het evenement, zodat potentiële kopers een goed beeld krijgen van wat ze kunnen verwachten. Daarnaast biedt het platform gebruikers de mogelijkheid om tickets voor evenementen door te verkopen, zodat kopers snel en efficiënt tickets kunnen vinden voor uitverkochte evenementen. Gebruikers kunnen in meerdere talen door de site navigeren. Het doel van Ticombo is om het makkelijker te maken voor gebruikers om zowel tickets voor hun favoriete evenementen te kopen als te verkopen. Hoewel het platform een breed scala aan evenementen aanbiedt, ligt de kracht in de dekking van sport- en muziekevenementen, waarbij tickets worden aangeboden voor grote evenementen zoals Wimbledon en concerten van beroemde artiesten.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Ticombo. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Wat jij als consument of potentiële klant van Ticombo wil weten is of dit bedrijf betrouwbaar is, of ze hun beloftes kunnen waarmaken en of bijvoorbeeld kortingscodes echt werken. De beste manier om hierachter te komen zijn onafhankelijke reviews van mensen die al hebben ervaren hoe Ticombo presteert. Deze beoordelingen geven een zo compleet mogelijk beeld van de prestaties van dit bedrijf.

Reviews zijn alleen nuttig als jij zeker weet dat ze ook echt van daadwerkelijke klanten komen. Daarom worden de reviews stuk voor stuk handmatig gecheckt op echtheid, taalgebruik en enkele andere facetten. Op die manier kun jij een goed beeld opdoen van de betrouwbaarheid, snelheid en kortingen van een webshop of bedrijf zonder te hoeven vrezen voor neppe of betaalde reviews.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Ticombo

Ticombo

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.