5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Timberland

Timberland is een kledingmerk dat wereldwijd bekend is. Zij verkopen zeer veel verschillende soorten kleding in hun eigen webshop. Daarnaast is Timberland zeer bekend van de sandalen. Deze zijn karakteristiek en worden door Timberland zelf ontworpen. Het bedrijf probeert een lifestyle neer te zetten door fans te creëren van het merk. Zij zijn daarom ook zeer actief op verschillende social media. De webshop heeft een afdeling voor Dames, Heren en ook voor kinderen zijn veel artikelen verkrijgbaar. Elk jaar zijn er nieuwe collecties beschikbaar in de shop, met ook limited editions, dat is kleding die in beperkte oplage wordt gemaakt en daardoor voor de echte fans interessant kunnen zijn. Naast de online verkoop is Timberland ook verkrijgbaar in verschillende kledingwinkels. Het bedrijf verscheept de kleding wereldwijd, voor meer informatie hierover kan de website worden geraadpleegd.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Timberland. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Wat jij als consument of potentiële klant van Timberland wil weten is of dit bedrijf betrouwbaar is, of ze hun beloftes kunnen waarmaken en of bijvoorbeeld kortingscodes echt werken. De beste manier om hierachter te komen zijn onafhankelijke reviews van mensen die al hebben ervaren hoe Timberland presteert. Deze beoordelingen geven een zo compleet mogelijk beeld van de prestaties van dit bedrijf.

Reviews zijn alleen nuttig als jij zeker weet dat ze ook echt van daadwerkelijke klanten komen. Daarom worden de reviews stuk voor stuk handmatig gecheckt op echtheid, taalgebruik en enkele andere facetten. Op die manier kun jij een goed beeld opdoen van de betrouwbaarheid, snelheid en kortingen van een webshop of bedrijf zonder te hoeven vrezen voor neppe of betaalde reviews.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Timberland

Timberland

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.