3/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 6/10
(2 Reviews)

Alle reviews

  Aantal reviews: 2
 1. Beoordeling:

  2
  Oplichterij
  Ik kocht een toegangskaartje (een skip the line kaartje, omdat de toegang zelf gratis is) met audiotour. Althans dat dacht ik. Bleek uiteindelijk dat ik een link naar een app VoxCity kocht en daar zat een opname van een tour in die ik kon beluisteren. De toegang/skip the line zat er niet bij. De tekst was daar niet duidelijk in. Er werd verwezen naar een mogelijke wachtrij bij security. Toen ik de helpdesk om hulp vroeg om dat i eigenlijk iets had gekocht wat ik niet wilde, kreeg ik 0 op request. Het was mijn eigen schuld dat ik iets had gekocht wat ik niet wilde. Zover voor de klantvriendelijkheid.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 2. Beoordeling:

  10
  Geweldige oplossing
  Wat een geweldige manier om wereldwijd de mooiste plekken eenvoudig te kunnen binnenkomen.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Tiqets

Het bedrijf Tiqets is in het jaar 2014 opgericht en streeft ernaar om cultuur toegankelijker te maken voor iedereen. Het idee begon als een manier om de toegang tot attracties en culturele locaties versneld beschikbaar te maken door gebruik te maken van de mobiele telefoons die iedereen toch al in zijn of haar zak had. Sinds de oprichting in het jaar 2014 is de app van Tiqets al meer dan 1 miljoen keer gedownload en zijn er via de Tiqets app meer dan tien miljoen tickets verkocht voor meer dan 2000 locaties. Tiqets is door Silicon Canals genoemd in de top 5 hottest scale-ups van Nederland. Ook heeft het bedrijf zestig miljoen dollar opgehaald in de Tech Crunch investeringsronde (onder leiding van AirBnB). Tiqets heeft teams over de gehele wereld, in onder meer Amsterdam, Bangkok, Parijs, Tokyo, Seattle, Rome en Philadelphia. Tiqets werkt samen met partners zoals Singapore Zoo, The Met, Heineken Experience, Musée d’Orsay, Musée du Louvre, Universal Orlando Resort en nog veel meer.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Tiqets. De beoordeling van 6/10 is gebaseerd op 2 gecontroleerde reviews met een gemiddelde van 3 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Lees op deze pagina beoordelingen over Tiqets en help anderen door ook jouw ervaringen achter te laten. Een product gekocht bij Tiqets? Deel dan jouw ervaring, in de vorm van een beoordeling. Door te vertellen hoe je bestelling is verlopen, van aankoop tot levering en eventuele garantie en klachten. zowel positieve als negatieve ervaringen zijn belangrijk om een betrouwbaar en compleet overzicht te krijgen.

Om te zorgen voor onafhankelijke en eerlijke reviews, worden alle geplaatste beoordelingen gecontroleerd en eventueel gemodereerd bij onwaarheden of schending van onze richtlijnen. Help mee om voor iedereen een zo goed mogelijke basis te creëren, door zoveel mogelijk ervaringen en feedback te delen kunnen er betere beslissingen worden genomen in het aankoopproces.

Lees onafhankelijke reviews van klanten over Tiqets! Zie welke ervaringen zij hebben gehad met het assortiment, aankoop, service en de betrouwbaarheid van dit bedrijf.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Tiqets

Tiqets

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.