5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Tony Mora

Tony Mora is een bedrijf dat al meer dan een eeuw lang gespecialiseerd is in lederen kledingstukken. Het gaat hierbij dan voornamelijk om schoenen en laarzen. Later zijn hier nog tassen en riemen bij gekomen. Het bewerken en vervaardigen van het leer gebeurt ambachtelijk en door de ervaring van het bedrijf is de kwaliteit bijzonder hoog. Deze schoenen en laarzen worden over de hele wereld gedragen. Ze zijn online te bestellen bij de webshop van het merk zelf. Zo zit er geen winkel of derde partij tussen. Op die manier heb je direct contact met de producent, die ook verkoper is. Dit leidt tot verschillende voordelen, zoals fabrieksgarantie en een direct aanspreekpunt bij onverhoopte problemen. De verzending van de laarzen is in Europa gratis. Ook daarbuiten is het mogelijk om Tony Mora laarzen te bestellen. Zowel voor mannen als voor vrouwen is er een uitgebreide collectie beschikbaar die ieder jaar wijzigt en uitbreidt.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Tony Mora. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Bij het doen van een online bestelling zijn een aantal dingen van groot belang. Misschien wel het belangrijkste is de betrouwbaarheid van het bedrijf waar jij wilt gaan kopen. Kan ik Tony Mora wel vertrouwen, houdt Tony Mora zich aan de afspraken en zijn bijvoorbeeld de aanbiedingen of kortingscodes wel echt bij Tony Mora? De beste manier om hierachter te komen is het lezen van de onafhankelijke reviews.

Voor het krijgen van een betrouwbaar beeld over Tony Mora is het natuurlijk wel noodzakelijk dat de reviews echt zijn. De reviews die wij verzamelen worden daarom zowel automatisch als handmatig gecontroleerd. Vaak lees je online reviews die of te positief of te negatief zijn, omdat het platform een belang heeft bij het bedrijf. Wij zijn 100% onafhankelijk waardoor je bij ons leest wat echte klanten echt vinden van Tony Mora. Ook als jij een echte ervaring hebt met Tony Mora nodigen we je uit deze te delen met andere consumenten.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees de reviews en open de website van Tony Mora

Als je hieronder op accepteren klikt, wordt automatisch de website van het bedrijf geopend en kun je op onze website authentieke beoordelingen lezen van echte klanten en bezoekers. Dit kan je helpen om een weloverwogen beslissing te nemen over een aankoop bij Tony Mora.

Je kunt op onze website meer informatie vinden over hoe we de echtheid van beoordelingen garanderen. Ons privacybeleid en andere relevante informatie kun je ook direct hier vinden. Gebruik de onderstaande knoppen om de bedrijfswebsite te openen en de reviews te lezen, of om deze niet te openen en deze melding te sluiten.

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.