5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Turmeister

Turnmeister is een bedrijf dat de basis kent in de technische groothandel. Het bedrijf is werkzaam in Nederland, Duitsland en België en heeft het klantenbestand flink uit kunnen breiden. Bij het bedrijf kun je onder andere terecht voor schuifpuien en -deuren, draaideuren, deurautomatiek en het beslag dat nodig is voor de ramen en deuren. De webshop geeft daarbij een overzicht van het volledige assortiment, van waaruit ook de bestelling geplaatst kan worden.Het bestellen bij Turnmeister gaat allemaal online. Je kunt daarbij gebruik maken van verschillende betaalmethoden, waaronder Creditcard, iDeal en PayPal. Het bedrijf zorgt ervoor dat de bestelling snel bij jou geleverd wordt. Is iets niet naar wens? Dan kun je gebruik maken van de refund policy, waarbij je jouw geld terug kunt krijgen van het bedrijf. Ook de klantenservice kan hierbij helpen, zodat je uiteindelijk de juiste producten krijgt om de klusprojecten te voltooien en de ramen en deuren geheel naar wens te krijgen.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Turmeister. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Ben jij van plan klant te worden van Turmeister maar wil je toch eerst graag weten wat andere mensen vinden? Hier lees je onafhankelijke reviews over Turmeister, bijvoorbeeld over dienstverlening, retouren, kortingscodes of klantenservice. Deze reviews zijn 100% onafhankelijk en handmatig gecontroleerd. Zo kun jij precies zien wat echte klanten vinden.

Veel reviews van andere partijen geven toch een vertekend beeld. Dit komt bijvoorbeeld omdat bedrijven betalen voor functionaliteiten of juist doordat partijen bedrijven willen aanmoedigen dit te gaan doen. Hierdoor kunnen reviews een onterecht positief of juist negatief beeld geven. Jij bent als klant natuurlijk alleen benieuwd naar echt ervaringen over Turmeister. Wij bieden een 100% onafhankelijk platform voor deze beoordelingen. Hier kun je zowel een review schrijven over Turmeister als deze lezen.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees de reviews en open de website van Turmeister

Als je hieronder op accepteren klikt, wordt automatisch de website van het bedrijf geopend en kun je op onze website authentieke beoordelingen lezen van echte klanten en bezoekers. Dit kan je helpen om een weloverwogen beslissing te nemen over een aankoop bij Turmeister.

Je kunt op onze website meer informatie vinden over hoe we de echtheid van beoordelingen garanderen. Ons privacybeleid en andere relevante informatie kun je ook direct hier vinden. Gebruik de onderstaande knoppen om de bedrijfswebsite te openen en de reviews te lezen, of om deze niet te openen en deze melding te sluiten.

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.