5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(1 Review)

Alle reviews

  Aantal reviews: 1
 1. Beoordeling:

  10
  Mooie fiets
  Bike ordered, delivered with 6 days. Fantastically beautiful bike, even the tools you need are included. Very reliable. Too bad that after 5 days of buying it the sale started. Missed discount.

  Fiets besteld, geleverd met 6 dagen. Fantastisch mooie fiets, zelfs het gereedschap dat je nodig hebt zit er bij. Zeer betrouwbaar. Jammer dat na 5 dagen kopen de sale begon. Korting misgelopen

  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Upway

Elektrische fietsen zijn populairder dan ooit. Dat komt doordat mensen het combineren van bewegen met het gemak van een elektrische motor op de fiets erg kunnen waarderen. Deze fietsen zijn mede daardoor tegenwoordig wel steeds moeilijker leverbaar. De levertijden lopen op en de fietsen worden steeds kostbaarder om aan te schaffen. Daarom is het bedrijf Upway begonnen met het opknappen van gebruikte elektrische fietsen op een slimme en hoogwaardige manier. Daardoor kan de prijs van de fietsen die worden aangeboden tot wel 60% lager zijn dan de nieuwprijs, zonder verlies van kwaliteit. Doordat het opknappen gebeurt op een professionele manier kan deze kwaliteit worden gegarandeerd. Om dat te bevestigen geeft Upway een garantie van een jaar op alle aangeschafte fietsen, net als de meeste aanbieders van nieuwe fietsen. Een bestelling in de webshop kan binnen enkele dagen al worden geleverd zodat je binnen enkele dagen kunt beginnen met fietsen.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Upway. De gemiddelde beoordeling van 10/10 is gebaseerd op 1 gecontroleerde review met 5 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Wil je jouw ervaringen met bestellen bij Upway met ons delen of wil je graag eerst de beoordelingen van andere klanten lezen voordat je beslist iets te gaan kopen? Lees hier onafhankelijke reviews van echte klanten en bepaal aan de hand daarvan of je Upway een betrouwbare winkel vindt. Ook iets gekocht bij Upway deel dan jouw ervaring, in een review, door te vertellen hoe je bestelling is verlopen, van aankoop tot levering en eventuele garantie. Help anderen een goede keuze te maken door zowel jouw negatieve als positieve ervaringen te delen. Hoe meer beoordelingen verzameld kunnen worden hoe beter en completer we een beeld van Upway kunnen vormen. Met dat beeld kunnen we anderen helpen om een juiste keuze te maken.

Beoordelingen en reviews worden gescreend en valse beoordelingen worden zoveel mogelijk verwijderd. We hechten veel waarde aan onafhankelijke en oprechte ervaringen zodat iedereen een eerlijk en betrouwbaar beeld kan vormen. Heb je na het lezen van deze reviews een keuze kunnen maken en een bestelling gedaan bij Upway laat je mening dan achter en help anderen ook in het maken van hun keuze.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Upway

Upway

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.