5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Urban Rescape

Urban Rescape is een bedrijf dat unieke wanddecoratie maakt op basis van de bovenaanzichten van bekende Nederlandse steden. Woon je bijvoorbeeld in Den Haag, Amsterdam of Delft? Dan kun je een 3D wanddecoratie bestellen waar in detail de binnenstad van jouw woonplaats op staat. Deze worden gemaakt van metaal en geleverd in een passende omlijsting. Het is mogelijk om te kiezen voor een gouden, zilveren of bronzen afwerking, net wat jij mooi vindt. De reliëfs hebben zeer veel detail en je kunt wellicht zelfs je eigen huis erop ontdekken. Dit kunnen ze bij Urban Rescape voor elkaar krijgen door het gebruik van 3D printers met hoogwaardige materialen. Het bedrijf geeft aan dat de producten zeer populair zijn om cadeau te doen. Ze hebben een exclusieve en luxe uitstraling en passen in vele verschillende types interieurs.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Urban Rescape. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Lees alle reviews en beoordelingen over Urban Rescape om erachter te komen of dit bedrijf aan jouw wensen voldoet. Interessant kan bijvoorbeeld zijn of je garantie hebt en wat je rechten zijn. Veel bedrijven geven vaak kortingen of kortingscodes, anderen niet. Ook kunnen de reviews een goed beeld geven over de betrouwbaarheid van Urban Rescape.

Ben je al op de hoogte van de dienstverlening van dit bedrijf dan nodigen we je uit een beoordeling hierover achter te laten. Hiermee help je anderen om een goed beeld te krijgen over de service, prijzen, kortingen en leveringen. Zowel positieve als negatieve reviews dragen bij aan een complete indruk van een bedrijf. Alle reviews worden gecontroleerd op echtheid en op taalgebruik.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Urban Rescape

Urban Rescape

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.