5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Van Tjalle en Jasper

Van Tjalle en Jasper is een Nederlands onafhankelijk designlabel gevestigd in Amsterdam. Het bedrijf richt zich op het ontwerpen en creëren van slimme interieurproducten, met als doel het comfort en de esthetische aantrekkingskracht van de huizen en levens van mensen te verbeteren. De website biedt een intuïtief platform waar klanten hun producten kunnen verkennen en kopen, variërend van verschillende soorten lampen zoals tafel-, vloer-, hang- en wandlampen tot andere woonaccessoires en reserveonderdelen. Met een ontwerpfilosofie waarin eenvoud centraal staat, streven Van Tjalle en Jasper ernaar om prachtige producten te maken met behulp van minimale materialen en productietechnieken. Deze benadering resulteert in strakke, pure ontwerpen zonder de functionaliteit en persoonlijkheid uit het oog te verliezen, wat de toewijding van het merk aan duurzaam en slim design weerspiegelt. Hun producten, zoals de klassieke Spot-nik vloerlamp, zijn ontworpen volgens deze filosofie. Op de website staan verschillende collecties die zijn ontworpen of samengesteld voor klanten, samen met productsuggesties voor extra inspiratie. Bezoekers op de website kunnen producten filteren op prijs, categorie, kleur en lampfitting.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Van Tjalle en Jasper. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Wil je jouw ervaringen met bestellen bij Van Tjalle en Jasper met ons delen of wil je graag eerst de beoordelingen van andere klanten lezen voordat je beslist iets te gaan kopen? Lees hier onafhankelijke reviews van echte klanten en bepaal aan de hand daarvan of je Van Tjalle en Jasper een betrouwbare winkel vindt. Ook iets gekocht bij Van Tjalle en Jasper deel dan jouw ervaring, in een review, door te vertellen hoe je bestelling is verlopen, van aankoop tot levering en eventuele garantie. Help anderen een goede keuze te maken door zowel jouw negatieve als positieve ervaringen te delen. Hoe meer beoordelingen verzameld kunnen worden hoe beter en completer we een beeld van Van Tjalle en Jasper kunnen vormen. Met dat beeld kunnen we anderen helpen om een juiste keuze te maken.

Beoordelingen en reviews worden gescreend en valse beoordelingen worden zoveel mogelijk verwijderd. We hechten veel waarde aan onafhankelijke en oprechte ervaringen zodat iedereen een eerlijk en betrouwbaar beeld kan vormen. Heb je na het lezen van deze reviews een keuze kunnen maken en een bestelling gedaan bij Van Tjalle en Jasper laat je mening dan achter en help anderen ook in het maken van hun keuze.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Van Tjalle en Jasper

Van Tjalle en Jasper

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.